“平”
香港快運航空的評論

2018年2月23日已評論

機票平, 去程及回程的時間算不錯, 去程及回程因為空管, 遲了半小時起飛,
服務人員有笑容有禮
出發前已ON-LINE CHECK IN,
所以去到機場只是排隊寄行李

感謝 Janet_Chan_HK
發表評論
評論 (815)

2018年2月7日已評論

今次係第一次坐廉航, 之前睇好多網上報導話會成日延遲等等好擔心, 但最終算係非常準時起孩及降落. 只係唔知關唔關廉航事, 攞行李既時間好長... 同埋係飛機好悶...

感謝 terencelui
    2018年2月7日已評論

因為個人比較喜愛出國, 所以大前題機票價格為最重要的, 而香港快運就能滿足到我的唯一, 故假如跟我一樣的我是推薦坐它的.

感謝 novan2018
    2018年1月26日已評論

回程時間幾好, 返到香港都是晚上8點多, 整體服務其實都幾好, 又乾淨, 空服人員態度又幾好, 甚至比傳統航空公司更好, 機位我覺得足夠,當然較高既會感到窄吧!其中因是屬短程航空, 所以沒太大要求, 但整體不差。

感謝 waiemil
    2018年1月26日已評論

呢個航班時間雖然不是太好, 但勝在航程時間短, 只須要1:30, 所以都沒有問題,
    航班座位我覺舒適, 但如果較高的話可能會覺有點窄, 其實是廉航都沒有甚麼特別服務, 但空服員態度都幾好。

感謝 waiemil