“喜出望外嘅牛肉麵”
品川蘭的評論

品川蘭
大安排名第222 (共 2,952 間餐廳)
卓越獎
2018年3月5日的評論 透過行動裝置

Prime rib 牛肉湯麵 一 思美嘅牛肉湯夾雜了一點黑椒的味道,fusion 得黎好好味

但係都唔及最普通果隻牛筋牛肉麵一好清香嘅牛肉湯牛肉又好嫩,一定要試

仲有配菜啊⋯⋯一定要是桂花芋頭好清甜!

參觀日期:2018年3月
感謝 hoic326326

2018年2月8日的評論 透過行動裝置

看了盧覓雪的介紹,來試試這牛肉麵店。餐廳裝潢優雅,環境寬敞,整體感覺舒適。

我點了帶骨牛小排麵,麵一送來香氣撲鼻,先喝了口湯,湯底口感豐富濃郁。牛小排經微煎,吃起來香而不腻。朋友不吃牛,點了排骨麵,湯底較清,排骨香酥而不油,但部分位置感覺較硬。

整體而言,食物質素頗佳,值得試試。

參觀日期:2018年2月
感謝 amytT7375SQ
2018年1月30日的評論

已經是第二次來,相信好多人都食過,
我地叫左兩個牛腱麵一個粗麵一個幼麵,一定要叫粗麵,幼麵太淋。好鐘意湯底果種藥材味,我飲晒成碗湯

參觀日期:2017年2月
感謝 jackykoo
2018年1月20日的評論 透過行動裝置

我一直非常想試的牛肉麵,終於吃到了!
湯頭超棒,濃郁的牛骨香,湯色清澈。
熱騰騰的湯緩緩倒在剛煎好的牛排上,
熱湯的鮮甜滲著一點牛排焦香的味道,非常好吃!

參觀日期:2018年1月
感謝 ilikequeen
2018年1月18日的評論 透過行動裝置

之前帶朋友嚟食個都讚口不絕今次帶另一個朋友嚟食十一點開門星期一門口已經有好多人喺度排隊, 湯底同面質真係冇得彈!

參觀日期:2018年1月
感謝 6680christyc

去過品川蘭嗎? 請分享您的經驗!