附近的酒店
32 個結果
1 週前的評論 透過行動裝置

首先廁所嘅毛巾 有如地布 顏色已經 經過無數漂染成為灰色 而且仲爛埋 問個服務員替換過好幾次都係爛嘅! 前台服務員 英文差 國語差 泰文也差 我諗佢係 冇乜邏輯性 我哋話要打乒乓波佢話冇乒乓波枱 然後我哋提供酒店嘅圖佢先至話確係有 之後 去問 乒乓波樓層管理員有冇乒乓波拍佢又話冇 仲要懶醒咁!我哋問 有冇乒乓即刻答no 拗曬頭 乒乓波枱既然有提供 冇可能要顧客自己自備乒乓波同乒乓拍? 之後 經過 前台服務員 順便再問一下 最後 先至搵到 畀我哋用。 仲有佢嘅午餐 難食到 飛起 真係㗎 咪貪平呀! 酒店係張曼谷一個舊嘅夜市 一齊經營 但係得嗰幾間舖頭 咪玩啦!

入住日期:2018年10月;旅遊類型:單獨旅遊
感謝 kittyannahk
2018年7月13日的評論

我們很喜歡我們在這家酒店裡的住宿。我們在2018年7月7號到9號住在了這家酒店裡,這家酒店由兩個地鐵站連接,都是在步行範圍內,分別是叻拋車站和拉差當碧沙車站。離乍頓乍市場很近。酒店坐落在市場範圍以外,所以很安靜。工作人員很友善,房間很贊,有廚房,起居室和卧室。衛生間有浴缸,所有衛生間用品酒店都有提供,衛生間很大。我們住在12樓,可以看到泳池。泳池的開放時間很好,一直到晚上11點。酒店裡有很多中國遊客。飯店和超市都是24小時的,Wi-Fi也很好。

感謝 Janlikestotravel
2018年2月10日的評論 透過行動裝置