“服務質素有待改善”

茶木‧台式休閑餐廳 (iSQUARE)
網上訂購
網上訂購
香港排名第2,519 (共 13,793 間餐廳)
周圍地區: 尖沙咀
周圍地區: 尖沙咀
3 週前的評論

員工態度有點求其,招呼完客人就行開,連紙巾、碟、餐具等都唔擺,好多野要客人要求先會做,品牌質素差了一載,服務仍有很大的改善空間!

參觀日期:2020年5月
感謝 ChingYinLee

2020年2月29日的評論

琴日難得有個Dinner break, 同男朋友去左食,佢叫左個炸雞排加麵,我就叫左炸雞排肉燥飯,等左半個鐘,雞扒麵終於到啦,以為我個個都會好快到,但等多20分鐘再追,竟然聽到個廚師講啲飯未煮,真係聽到個下成個人粗咗底!其實我都做服務行業,但都未見過咁差嘅餐廳!其實呢一間餐廳好近我公司,我有時都會去食,已經唔係第一次係尖沙咀個間茶木遇到,今次係最火既一次!我係唔會!!!推薦比任何朋友或者客人去再幫襯呢一間垃圾餐廳!老實講,尖沙咀有咁多間餐廳,以後都唔會再揀你!寫呢篇食評係想大家知道以後都唔好再去啦!以免你地遇到D禁火既場面激親自己!老實講,見到你啲腐皮仲多個正平,好心你就反省下啦!

參觀日期:2020年2月
1  感謝 kero305
2019年12月29日的評論

晚飯之後,朋友想食甜品,特登去到茶木。
無順等位,甜品亦很快上,味道不錯,三個人食都夠,價錢唔貴,座位舒適。

參觀日期:2019年12月
感謝 Lasorom
2019年7月21日的評論 透過行動裝置

每一次來到都會有驚喜,今次來到的時候剛巧他們轉了新餐單,菜式很特別,真是很值得一試。
小食點了黃金脆炸雞翼,鹹蛋黃味道很濃厚,雞翼炸得很香亦有很豐富的肉質,更有炸得很香脆的薄蓮藕片作伴碟,雖然是炸物,但吃起來亦不油膩,推介!
另外還點了乳酪炸雞扒咖喱飯,乳酪醬汁厚厚的,酸酸的,跟炸雞扒吃起來能夠減低油膩感,而且米飯拌上獨特的咖喱汁,完美的配搭,份量亦很足夠,2人分享可以吃很飽。
甜品點了新推出的黑炭流心厚多士,雖然切開吃的賣相不太理想,但是配上流心醬汁,味道好特別,從來沒有吃過,厚多士拌了醬汁後,會有軟有脆的口感,別有一番風味。

參觀日期:2019年7月
感謝 wrong b
2019年7月6日的評論 透過行動裝置

每次小朋友黎到都定必點熱帶水果茶。這間的熱帶水果茶真的一般,味道偏酸。小朋友都不太喜歡。
另外還點了雞排肉燥飯,雞排炸得好香;但略帶油膩。

參觀日期:2019年7月
感謝 PPKY2018

查看過茶木‧台式休閑餐廳 (iSQUARE)的旅客也查看過

去過茶木‧台式休閑餐廳 (iSQUARE)嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD