“湯底特別,老火湯的感覺,價錢尚可接受”

金撈老鴨湯刺身火鍋專門店
香港排名第2,513 (共 11,621 間餐廳)
周圍地區: 油尖旺區
周圍地區: 油尖旺區
2018年4月29日的評論 透過行動裝置

湯底特別,老火湯的感覺,價錢尚可接受。

先飲老鴨湯,後再加湯打邊爐。
火鍋料不錯,新鮮,但總算價錢算貴。

感謝 alan c

2018年3月6日的評論 透過行動裝置

朋友生訂左位,位置好偏僻,行左好耐先搵到,鴨湯底好味,店員叫我地飲左先打邊爐,牛肉麵都有水準,魚皮麻麻,反而個小食炸矮瓜好香口,切餅不另收費。

感謝 OnAir619829
    2018年1月18日的評論 透過行動裝置

嘩佢地系先飲湯後打邊爐,個鴨湯真好好味!好清甜!我地飲晒個湯真加水再來,今次我點了手切本地牛正!海鮮好新鮮,重有鴨血!2個人食得好飽重要打包,大約hk $1300 2位連 sake 都會再返來,冬天一流

感謝 caroly721
    2018年1月5日的評論

一間很想試的火煱店, 湯底很出色, 店員叫我們開始放食材下去時, 一定要試一試飲湯, 真係很美味, 難怪這家餐廳一直很高評價。

感謝 Gigi Y
    2017年9月26日的評論 透過行動裝置

地點較難找,但有google map, 冇問題吧。

老鴨湯底岀色,先喝兩三碗湯,再點食品打邊爐。正。

牛肉新鮮好味。魚生新鮮。其他食材都好好。推介。

每人大概500元。

感謝 alan c

查看過金撈老鴨湯刺身火鍋專門店的旅客也查看過

去過金撈老鴨湯刺身火鍋專門店嗎? 請分享您的經驗!