“有人請都不會來”

元氣壽司(東涌)
香港排名第4,259 (共 11,151 間餐廳)
2018年4月28日的評論 透過行動裝置

之前從日本回來,在日本就貪得意碰到元氣就入去試下,發現日本店的魚生片都很大塊及新鮮,現在再吃香港店的,真的無得下,有人請都不會來。

感謝 Zhao Hui F

當中最最最喜愛的係左口魚裙邊
    魚油份非常多 非常滑

感謝 tommytang105
    2017年11月19日的評論 透過行動裝置

集團式經營的壽司店,品質及服務都不錯,品質有保證之餘,各款式壽司味道都不錯呢。兩個人食十多件壽司,都係二百多港元。

感謝 子杰盧
    2017年11月18日的評論 透過行動裝置

見有很多時間便到元氣食下嘢,近期經常食lady m所以好奇其他店可否相比。要了綠茶千層蛋糕,真係好難食。。。cream唔夠滑,皮層沒香味,中間有一層紅豆將蛋糕分開了上下兩層。估唔到元氣芝士蛋糕咁好食但呢款千層蛋糕可以咁難食。。。好失望

感謝 豬兔
    2017年9月17日的評論

東薈城行街,有點累又有點餓
    附近有元氣,試試它的下午茶SET
    都算幾抵食,$55連加一
    前菜我揀左個沙律
    主食5件壽司+一個小烏冬

味道不過不失

下次會再來

感謝 liukinping

去過元氣壽司(東涌)嗎? 請分享您的經驗!