“食物既不美味,不美觀”
仙桃島的評論

仙桃島
香港排名第8,810 (共 12,197 間餐廳)
周圍地區: 上環
周圍地區: 上環
2018年4月29日的評論

食物既不美味,不美觀
,店內衛生情況一般,食物像港式茶餐廳,價錢平,店員服務亦很一般
珍珠奶茶唔好期望太高,沒什麽味道

參觀日期:2018年2月
感謝 tinaha8320129

2018年2月28日的評論

仙桃島位於港灣豪庭廣場, 主打經濟午餐. 台式面同小食相當平價, 而且又好味, 因此經常都有好多人排隊, 而且店內鞦韆設計的坐位令人坐得舒服, 可以一試.

參觀日期:2017年9月
感謝 maggie119230
2018年1月7日的評論

就近有數間學校午飯時間很多學生用餐,還有學生價
是台式餐廳同一個飯有不同的汁料配搭,還有台式面﹑小食及飲料
店內部分位置有鞦韆設計頗為特別
價錢優惠但質素只是一般,份量足夠

參觀日期:2017年11月
感謝 gready0110
2017年4月21日的評論

今日去左港灣打波,打完 2:30 正正食tea 時間,咁就同波友們係附近去食個tea,係港灣就冇咩選擇,見呢間野人少少就入去試試。

下午茶餐 西多士 + 珍珠奶茶 $25
西多士 個餡有花生醬 唔錯,而家好少有茶記加花生醬啦,同埋呢間就用左煉奶代替蜜糖,個人口味啦 我鐘意蜜糖多d 同傳統d. 西多士炸到岩岩好 唔算太油,牛油都有牛油香,不過不失!
珍珠奶茶真係唔好期望太高,沒什麽茶香味道,唔係好鐘意,珍珠好軟,冇左可以咬野既感覺
朋友叫左個 花人醬多士,多士賣相馬馬地,不過多士夠厚同味道都好正常唔差,可惜冇花生醬既花生粒

參觀日期:2016年5月
感謝 NinjaJJ
2016年12月29日的評論

這裡的菜色抵食又好味, 所以午飯時段店內總是充滿學生, 還好剛好有一枱學生吃完離開, 所以等了大約三分鐘便可能入座。

參觀日期:2016年5月
感謝 joverpang

去過仙桃島嗎? 請分享您的經驗!