“食品款式多”

板燒郎燒肉鐵板放題料理專門店
香港排名第5,025 (共 11,377 間餐廳)
價位: US$13 - US$25
周圍地區: 佐敦/油麻地
周圍地區: 佐敦/油麻地
2018年4月28日的評論

燈光充裕, 坐位寬敞, 食品款式多,價格不貴, 好值得一試,
地點很方便。
位置,很闊落。
刺身,很新鮮,鮮甜。 下次要試一試。
相當不錯相當不錯相當不錯

感謝 tinaha8320129

2018年4月23日的評論

板燒郎餐廳位於佐敦白加士街, 主打鐵板燒肉同放題. 主打的大閘蟹放題價格不貴, 好值得一試, 配埋大蝦刺身真係無得彈. 食物的選擇相當多, 飲品任飲, 炸物同刺身水準高, 坐得又舒服, 十分推介.

感謝 maggie119230
    2018年4月17日的評論 透過行動裝置

今次第三次去食,一心諗住升級食蟹,可惜賣晒...唯有食住蝦補數~升級左嘅大蝦刺身,原來蒸熟黎食,仲好食,又唔使剝殼

感謝 IceIceC8
    2018年3月10日的評論

此放題店的起價點不高, 之前我去吃大閘蟹放題, 雖然我們幾乎只點大閘蟹而沒有點其他食物, 但出蟹速度仍算快, 不似其他放題般小家, 更有浙醋和薑茶提供, 相當不錯。見到他們有很多加錢升級的套餐, 但由於餐廳食物質素不高, 加錢有點浪費, 但挑選平價的套餐則有不錯的性價比。

感謝 Tommy L
    2017年10月16日的評論 透過行動裝置

很喜歡食日式放題,因為除了刺生外,更可以食到炸物,燒物,甜品......飲品又任飲,真係好正。而呢度嘅放題夠水準,價錢不算貴,good.

感謝 JoyceW2056

去過板燒郎燒肉鐵板放題料理專門店嗎? 請分享您的經驗!