“環境舒適有氣氛”

Forever 有緣西餐
香港排名第6,477 (共 10,546 間餐廳)
3 週前已評論 透過行動裝置

forever這餐廳的環境舒適很有氣氛,比食客舒適放鬆的感覺,今次嚟食晚餐選擇也很豐富,叫咗一下海鮮pizza以及肉眼扒,味道不錯,但肉眼扒不能夠改其他汁,美中不足,湯及麵包都很滿意,但招呼服務一般般,侍應不是很留意客人,亦唔夠細心,最後個飲品真是需要改善,好難飲,叫咗凍檸茶及凍檸水,茶沒有味道,糖水完全是唔甜的,因為是另一瓶奉上,然後自己加份量,冇味㗎,他們應該要留意,如果將以上不足之處改埋就最好

感謝 winnievincci0406

4 週前已評論 透過行動裝置

雖然位置不是熱鬧地段,但晚市也很多人光顧!餐牌款式也蠻多,味道不錯,地方寬敞舒適,可以慢慢細味品嚐!

感謝 地球上的豬
    2018年3月30日已評論 透過行動裝置

環境浪漫,好有氣氛!
    無論係同朋友、屋企人或者情侶過嚟都好適合
    餐廳嘅位置好明顯,一望就見到大招牌,寫住forever!

感謝 chanta1
    2017年12月25日已評論 透過行動裝置

友緣西餐

聖誕假期約咗朋友入元朗食好東西,新到去大棠睇下紅葉,一睇OpenRice ,就見到呢間餐廳有好高嘅評價,黎到嘅時候發現呢個地方似曾相識, 原來舊年就嚟過呢度食晚飯。

今日叫咗三個lunch set:
    先講個餐湯,不過不失,但係個牛角酥餐包,係一啲都唔香脆,仲要好油。
    蘋果栗子雞扒配香草燒汁$62
    菠菜忌廉汁焗龍利柳扁意粉$62
    挪威鮮三文魚忌廉汁糙米飯$72
    價錢來講唔算太貴,呢個地方嘅格局,仲包左一個餐湯餐包同餐飲。不過時三個主菜都係好普通,並無特別驚喜,蘋果栗子雞扒,一啲蘋果味都冇;焗龍利柳扁意粉,意粉一啲都唔爽口,忌廉味亦都不足,挪威三文魚煮得過時了,肉質好鞋。

總括來講,環境係滿分,傾計好地方,但係食物真係好一般。

感謝 lamaimei

可惜飲品方面係災難級 非常難飲
    令是次用餐不完美

感謝 tommytang105

查看過Forever 有緣西餐的旅客也查看過

去過Forever 有緣西餐嗎? 請分享您的經驗!