“連鎖壽司店”

爭鮮外帶壽司
香港排名第1,862 (共 10,563 間餐廳)
3 週前已評論 透過行動裝置

我個人很喜歡吃壽司,但不能常吃。
相對於其他壽司店,我有時認為爭鮮的壽司不太新鮮,當然也不是十分難吃,大家可以一試, 喜歡不喜歡自己選擇。

感謝 PhiliaLipia

4 週前已評論

便宜的壽司,適合趕時間要快速解決一餐,個人會避免選魚生,始終太便宜,多數是買飯糰或加州卷,也比較便宜。此外,在很多地方都有分店,很方便。

感謝 Tethys T
    2018年3月16日已評論 透過行動裝置

平日大家去爭鮮外帶壽司一定是買刺身同壽司番屋企或公司食!!依家竟然有關東煮賣!!真係估佢吾到!!其實我已經行過好多次都無買!!今次终於忍吾住啦!!大開食界!!嘩!!仲有七款任君選擇!!均一口價$8, ~白蘿蔔(二件), ~大黑輪(一條), ~魚豆腐(一件), ~年糕福袋(二件), ~海鮮魚卵棒(一件), ~大魚蛋(二粒), ~鐵板花枝(一件), 我要左大黑輪, 其實係魚肉棒!!甜甜嘅魚肉, 有D彈口!!中間仲有紅蘿蔔粒!!感覺健康!!我仲要左鐵板花枝, 其實我本身吾係好喜歡食花枝, 但俾佢外形所吸引!!好彩都幾好味!!最後仲要埋年糕福袋, 可能係煮住太耐!!D年糕好淋, 不好食!!外面炸腐皮就ok!! 下次要試試其他款式先!!
    小貼示: 自助形式!! 選後付款!! 而且吾係間間分店都有得賣㗎!!

感謝 LolitaVan
    2018年2月25日已評論

爭鮮的外帶壽司比餐廳的便宜很多, 顧名思義其食物質素也不能比美其他現做的壽司, 可是值得一讚分店都尚算多, 我開派對或聚會一般都會買爭鮮壽司, 份量亦有大盤小盤, 有自選個裝壽司, 前菜, 手卷, 魚生飯等, 有很多選擇

感謝 KINGHANG Y
    2018年1月29日已評論

位置很方便, 地鐵站就有, $3一件同坊間不知名小店差不多, 但質素有保證好多, 去貨快所以算新鮮, 款式亦夠多.

感謝 windshearhy

查看過爭鮮外帶壽司的旅客也查看過

去過爭鮮外帶壽司嗎? 請分享您的經驗!