“好有台灣味”

程班長台灣美食
香港排名第517 (共 11,741 間餐廳)
卓越獎
周圍地區: 深水埗區
周圍地區: 深水埗區
2018年4月6日的評論 透過行動裝置

完全是台灣口味的完美演繹, 麵條湯底到炸粉漿的味道都是台灣的口味,如果耐冇去台灣不妨去感受一下,連續幾年得奬的確是不錯,可以再來啊!

感謝 kpn2018

2018年3月29日的評論

很有台灣的感覺,不論食品或飲料與台灣的設計都很相似,令人有熟悉的感覺
    食物質素不錯,喜歡台灣的小食,鹽酥雞及滷味值得推薦。價錢合理

感謝 gready0110
    2018年3月24日的評論 透過行動裝置

以前佢開喺銅鑼灣嘅時候食過一次,不過印象太深刻,淨係記得啲鹽酥雞好一般,之後去咗荔枝角呢間,個牛肉麵都有進步,湯底都幾好,麵質都唔錯,不過因為係工業大廈裏面,所以環境坐得一股,但係都算舒服。如果經開荔枝角都可以黎試吓

感謝 OnAir619829
    2018年3月22日的評論 透過行動裝置

因為此食店非常出名,所以慕名而來, 大致上感覺食物還可以, 又唔可以稱得上超級好食,價錢不算太貴。 至於坐位方面,確實坐得十分擠迫, 要咁多人等位下排咁耐,又唔值。

感謝 Vacationer752070
    2018年3月21日的評論 透過行動裝置

慕名已久,終於來試菜了。清湯半筋半腩牛肉麵的筋和肉很入味,筋又彈又滑,牛腩無渣。牛肉便當的飯底比想像中少,牛肉和配菜就分量足。筍絲不是我喜愛的味道,但愛筍的朋友讚不絕口。蚵仔煎和捲餅都好食。味道很台灣,當然不可能是台灣價,但價錢公道,怪不得午市晚市都排長龍。

感謝 wswong1114

查看過程班長台灣美食的旅客也查看過

去過程班長台灣美食嗎? 請分享您的經驗!