“正宗越菜”
嚐越的評論

嚐越
香港排名第8,645 (共 11,588 間餐廳)
周圍地區: 荃灣
周圍地區: 荃灣
2018年4月29日的評論

荃灣一直都有唔少越菜,千色匯亦新開依間走中等路線。我求其叫左個雞翼撈檬(五十幾蚊),雞翼唔會好細隻亦唔會好乾,更加食到濃濃香茅味;魚露酸酸甜甜幾開胃,感覺依餐都好正宗。

感謝 poonchiulam

2018年1月23日的評論 透過行動裝置

位置近荃灣地鐵站, 走過來很方便, 它的燒乳豬做得非常出色, 皮脆肉嫩, 沒有多餘的皮下脂肪, 等二十分鐘都是值得的。

感謝 Moandmon
    2017年11月16日的評論 透過行動裝置

經常路過這店,今日初試生牛檬,送凍巨峰提子梳打,印象麻麻,相信不會再來。侍應太忙碌, 跟本談不上招呼,食物賣相一般,牛肉太老淡而無味,飲品尚可。唯獨價錢抵食,45無加一,找錢慢過老太婆,想借部計數機比佢!

感謝 Susan K
    2017年10月10日的評論

位處商場一樓,位置就腳。環境闊落,裝修有格調。試過牛肉湯河,很大碗,多牛肉,份量足。牛肉鮮味,湯底濃。配牛油脆雞翼,香口,肉嫩,入味,必試

感謝 billyyip222
    2017年8月23日的評論 透過行動裝置

是日試食下午茶,價格包汽水,叫一個粉麵餐會大份d, 由於我唔肚餓,叫左個迷你撈檬加小食餐。味道普通,但可接受既。

感謝 Ronald St L

去過嚐越嗎? 請分享您的經驗!