“價格偏高”
庭2的評論

庭2
香港排名第6,243 (共 12,197 間餐廳)
價位: US$7 - US$13
周圍地區: 深水埗區
周圍地區: 深水埗區
2018年4月28日的評論 透過行動裝置

荔枝角工廈林立,之前好多轉咗做寫字樓 ,租金當然平過中環灣仔一大截。所以好多食肆餐廳也揀喺呢度開店,主要做打工仔生意。

呢間餐廳唔喺主街上,不過喺星爸爸隔離鋪,所以有咗邻居做地標,也機易搵。

工作日中午來到並未坐滿人,侍應好有禮貌,問清楚有冇留位有冇朋友來到,先至安排座位。

坐低叫咗海南雞飯餐,配有蔬菜湯,味道似KFC的鮮蔬蛋花汤,雞肉都幾滑,連雞胸部分都唔會太柴皮,雞油飯亦係粒粒分明,交到功課。

兩人埋單幾乎兩百蚊,都幾貴o下。

參觀日期:2018年4月
感謝 416wynnew

2018年3月22日的評論 透過行動裝置

這餐廳的午餐種類都有好多選擇, 這次食海南雞飯,價錢又不是太貴, 但味道幾好, 當中的海南雞雞肉嫩滑 , 很有雞味。

參觀日期:2018年1月
感謝 Vacationer752070
2017年12月30日的評論 透過行動裝置

這裡有西,意,日,韓的選擇。
很多時候,想不到晚餐吃甚麼,我和家人都會來這裡晚餐。
今次第一次吃他們的扒餐,有湯,牛角包,雞扒,飯和餐茶。
這裡的牛角包很有水準,牛油味得重,大個又酥脆。
雞扒很大份,但不太突出。
聖誕期間這裡也不算多人,而且有平時的餐牌,也沒有加價,讚!

參觀日期:2017年12月
感謝 IWongi
2017年4月18日的評論

此食店中西菜式都有, 不是快餐形式, 店員服務都好好, 價錢略貴, 幸好今次吃的食物水準算是不錯. 此店有早.午.下午茶餐.晚餐供應.

參觀日期:2017年3月
感謝 SirWongWong

查看過庭2的旅客也查看過

去過庭2嗎? 請分享您的經驗!