“週末聚會之選”
居廬的評論

居廬
香港排名第4,806 (共 10,546 間餐廳)
3 週前已評論 透過行動裝置

週末姊妹聚會,時間尚早,未有其它客人,感覺非常舒服,不過餐廳空間也非常寬敞,而且佈置也非常有特色,食物也非常高質素,套餐內的意粉色香味俱全,燒乳豬皮脆肉嫩,非常香口。

感謝 Mom320

2018年4月16日已評論 透過行動裝置

空間寬敞,裝修有格調,氣氛悠閑舒服,很適合姊妹淘聚會,主菜的乳豬肉質鮮嫩,巴馬火腿芝士意粉及蘑菇長通粉均色香味俱全,度過了一個愉快的下午。

感謝 LL0302
    2017年12月30日已評論 透過行動裝置

我們兩個女子叫了一份德國咸豬手加炸薯條及兩杯沙冰已經好飽了。食物份量好大,埋單每人三百幾。德國咸豬手外脆內軟滑,做得好好。

感謝 claudialZ859LF
    2017年12月22日已評論

男朋友生日,花盡心思想帶佢去食好野!我地黎左呢間cafe度食!覺得好有feel,個名仲好得意!開頭我地book左佢隔離街嘅分店,但誤打誤撞入左呢間!入面有好多有少少似bar嘅感覺,幾有feel!
    番茄芝士薄餅我覺得幾好味!好香蕃茄味!芝士亦好多,好芝士嘅人可以選擇下!我覺得都幾抵,食到好飽!
    黑松露野菌雜菜意大利飯有點油,系完全見到啲油系側面!但好香黑松露味!飯粒不夠硬!雜菌都幾多但野菜就真係唔多覺有啦!成個飯嘅分量都算多,而且都幾濟下!我地就食唔曬嘅haha!

感謝 eatplay_tw
    2017年5月30日已評論 透過行動裝置

食品頗精緻的咖啡店,也也有全日早餐和午餐提供。咖啡有一般品種和較貴的單品咖啡和冰滴咖啡選擇。一般選擇價格和連鎖店相若。窩夫雖然有點小貴,但賣相出色,值得一試。

感謝 mayau1971

查看過居廬的旅客也查看過

去過居廬嗎? 請分享您的經驗!