“食粥我只食綿粥 好怕”

發記腸粉粥品
香港排名第4,150 (共 15,125 間餐廳)
周圍地區: 元朗

#粥

參觀日期:2021年2月
感謝 foodiebuhk

2020年2月26日的評論

想不到食什麼,見很多人排隊,便等位試一下,粥品分量都幾多,粥配炒麵是必食項目,食了最愛雞粥,雞肉很滑,粥底烋得綿。

參觀日期:2019年11月
感謝 manymomo
2019年8月18日的評論 透過行動裝置

我突然想吃香港粥,所以我和朋友去吃飯。 我推薦這家商店的粥。 它溫暖可口加入的高湯很美味! 當然,腸粉也很薄很好吃。

感謝 Comacoooooo
2019年5月20日的評論 透過行動裝置

住在大埔的朋友曾經介紹這間發記腸粉粥品,他說他的煲仔粥很正,一定要試。今日同老公黎試左個雞味煲仔粥,真的很綿,雞也很滑,不錯呀!

參觀日期:2019年5月
感謝 JoyceW2056
2019年4月13日的評論 透過行動裝置

今日男朋友有少少唔舒服,唔想食咁熱氣,咁食粥就啱晒啦嗌咗個及第粥同炒麵,砂窩粥好棉好夠味,而配料亦多,份量都夠兩個人食。炒麵都無乜特別,但配粥必選仲想試個炸兩,不過男朋友喉嚨痛都係下次先食

參觀日期:2019年1月
1  感謝 amzGC

去過發記腸粉粥品嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD