“Ok”

The Captain's House
香港排名第1,882 (共 10,585 間餐廳)
4 週前已評論 透過行動裝置

我哋叫咗三款海鮮,另外會跟少量配菜如:腸仔,薯仔。大概三百零蚊,味道係好特別同惹味,但份量唔多,3個人每樣野都只可以分倒一份,唔夠喉:p

感謝 Liu A

2018年4月15日已評論 透過行動裝置

先來一客黑松露薯條 只有很少量的黑松露醬 完全唔夠點
    之後揀左一個八款的海鮮拼盤配檸檬牛油汁 當中只有長腳蟹 扇貝 八爪魚仔好食 其他都十分一般 食唔出海鮮既鮮味 另外點左個蒜蓉包點個汁 幾好味
    最驚喜係個鵝肝扁意粉 好好味

感謝 chelseabonnie
    2018年4月14日已評論 透過行動裝置

黎呢度,梗要試下佢地獨有既海鮮袋!當天選了扇貝、龍蝦仔和蟹腳!樣樣都新鮮十足。焗生蠔更加不得了。適合情侶約會的餐廳

感謝 Ming L
    2018年4月2日已評論 透過行動裝置

以船身作裝飾主題,海鮮作食物主題,重點推介是炸魚薯條,魚肉新鮮嫩滑,外皮香口鬆脆;墨西哥薄脆也非常美味,西班牙薯仔薄餅質素也不俗。

感謝 Mom320
    2018年3月22日已評論 透過行動裝置

裝修以船的內部作主題,儼如一個船長之家,炸魚薯條是必點項目,魚肉新鮮嫩滑,外皮鬆脆,並附上三款伴器供選擇,墨西哥薄脆也非常香口,西班牙薯仔薄餅也不俗。

感謝 LL0302

查看過The Captain's House的旅客也查看過

去過The Captain's House嗎? 請分享您的經驗!