“好正宗嘅泰國菜!”
滋味無窮的評論

滋味無窮
香港排名第9,130 (共 13,989 間餐廳)
2020年7月2日的評論

雖然個位唔算好多人流,但係住喺附近嘅一定知呢間超級正宗又係泰國人開嘅泰國菜! 食過好多次,價錢非常合理份量又多 好鍾意佢個超貴份量嘅小食拼盤,烤魚,豬頸肉(最愛!),仲有其他炒飯同埋炒菜等等(不能盡列呢) 特別要提一提個烤魚連埋湯食超級開胃!每次同朋友嚟都一定要嗌呢個~另外串燒肉唔會乾爭爭,好正! P.S.打包左個豬頸肉飯俾屋企人,盒飯多到係一般既兩倍 不論係樓面嘅泰國人定係廚房入面嘅泰國人都好友善,likelikekisskiss必定encore

參觀日期:2020年6月
1  感謝 cky11111998
2017年4月24日的評論

這家店鋪正門那邊主要售賣泰式串燒,但其實也有供應泰式飯麵和一些基本菜式,可以在隔離的鋪位坐着吃。
這裏的香葉肉碎飯的味道與在泰國吃到的分別不大,不過有時候也會太鹹。而海南雞飯的份量則較飄忽,但味道也是不錯的。這裏有供泰式特飲,但泰式奶茶有時候會弄得太淡,都是珍多冰較為有保障 :P

參觀日期:2017年3月
感謝 ratchaphon

去過滋味無窮嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD