“新鮮、選擇多”

大鍋口海鮮火鍋店 (荃灣)
香港排名第2,615 (共 10,546 間餐廳)
3 週前已評論

我和家人、朋友打算吃首輪時段,並事先致電餐廳訂座,避免長時間等候。點選火鍋配料後,食物種類也算多,上菜時間快速。食物新鮮,打邊爐期間也有多款飲料任飲、雪糕任食,即使單點其他飲料如啤酒,價格也十分合理。推薦!

感謝 mlitly

2018年3月27日已評論

好多年前都有幫襯過,主要係佢唔貴,湯底嘅料都幾多,火鍋料都嚟得幾快仲要唔係低質。不過依家想去食都好難,因為下面超多人排隊,等lift都可能要成十幾分鐘,等埋位就仲耐。我最近一次幫襯係十二月尾,推薦響鈴同芥末魚皮餃。

感謝 poonchiulam
    2018年2月7日已評論

這間吃了幾次了, 食材還算OK, 主要是價格也不算高, 服務態度也OK, 只是人比較多, 從下午約6點排到我吃完約8點半左右, 人還更多了, 而且看預約的, 第二天的5點半到9點半都己滿, 要訂座9點半之後了. 要去吃的話早點訂座才不會白走一趟哦. 唯一做得不夠的地方是下單後不知道是不是人多的關係, 有時候會比較慢及遺漏.

感謝 HING MING L

加到個湯變左味 九唔搭八
    下次唔會再試

感謝 824pm
    2017年11月14日已評論

同媽咪慶祝生日. 可以一家人點自己想食D咩都得. 位置方便, 不過要排好長龍先可以上到lift. 食物品質係不錯,但終係有任點任食o既老毛病, 就係有d 食物終係要叫幾次先到1次. 服務不錯, 員工都回答都好有效率. 有2種味ice cream, 飲品位置就手, 方便小朋友自己出手.

感謝 Anita L

查看過大鍋口海鮮火鍋店 (荃灣)的旅客也查看過

去過大鍋口海鮮火鍋店 (荃灣)嗎? 請分享您的經驗!