“自家湯”

鴻福堂 (屯門)
香港排名第1,830 (共 11,127 間餐廳)
2018年4月28日的評論 透過行動裝置

鴻福堂在香港開了不少分店,由做涼茶起家,但現在覺得最有特色是自家靚湯,湯包款式很多,味道不錯,價錢亦合理。

感謝 rickjasonchan

TripAdvisor會員
    2018年4月25日的評論 透過行動裝置

因為有活動要參加,所以要盡快喺附近搵一個快餐食。見到鴻福堂有飯團,於是入去試吓。叫咗個鰻魚同豬肉飯團,買一個第二個仲有折扣,埋單都係$25,食到好飽,之後俾錢買咗一粟米水反而仲貴,20幾蚊食,嘢好似抵啲喎!

感謝 TripAdvisor會員
    2018年4月6日的評論 透過行動裝置

生病嘅時候特別想食白粥
    但又不想自己煮白粥
    鴻福堂係其中一個選擇 因為佢有預先制好的粥品 非常方便 而且味道不錯

感謝 tommytang105
    2018年3月25日的評論 透過行動裝置

這裡的產品超多的,由小食,養生飲品到保健湯水也一應俱全。每款產品都有其針對的功效,大家可以因應自己的身體狀況去挑選。飲品及湯水都十分足料,最適合繁忙的都市人。重點是有套票可以買,價錢會便宜很多。

1  感謝 sosocatcat
    2018年3月13日的評論 透過行動裝置

今日夜左食飯!!買D小食頂頂肚先!!呢排腸胃又麻麻地!!都係食得健康D先!!去鴻福堂!!買左魚肉燒賣加埋隻茶葉蛋!!剛剛好!!其實坊間巳經很難買到茶葉蛋!!可能利潤不多啦!!今日無端端可以食到!!勁開心囉!!嘩!!蛋殼好易剝開!!超入味呀!!但魚肉燒賣就……太過淋!!一D都吾彈口!!有D失望!!

感謝 LolitaVan

去過鴻福堂 (屯門)嗎? 請分享您的經驗!