“環境舒適”
Delifrance的評論

Delifrance
香港排名第1,531 (共 10,556 間餐廳)
價位: US$6 - US$6
菜式: 法國菜
3 週前已評論 透過行動裝置

挺喜歡這裡的食物,特別是意大利飯,環境亦很舒適,一個人來慢慢品嚐食物都很舒適,畢竟環境不算太嘈吵。讚!

感謝 Kevinchai2018

TripAdvisor會員
    4 週前已評論 透過行動裝置

星期日冇咩做經過呢度,食咗個brunch 。坐得幾舒服,人流唔多,食物方面,最好食梗係牛角包啦?配埋佢杯橙汁呢真係一絶!另外我冇咁鍾意就係啲雜菜湯,有啲罐頭feel,其他嘢都OK

感謝 TripAdvisor會員
    4 週前已評論

之前同友人去食下午茶,呢排換緊麥兜食物袋,為左個食物袋而去食,買一個餐換一個袋,野就幾好食,不過就好多人,價錢又唔算貴。

感謝 Michelle W
    2018年3月3日已評論 透過行動裝置

以前我很喜愛吃Delifrance的, 這一間在去年7月吃過。
    Delifrance其中一些店鋪轉了提供意粉等較為價錢高的餐後,價格提升了很多,並且收服務費。
    我最喜愛它的三文魚包,但有時包太硬了,希望店舖會注意一下。

感謝 PhiliaLipia
    2018年1月22日已評論

這間Delifrance 不會人太多, 環境舒適, 不用等位, 價錢適中, 不會太貴, 食物味道合格, 下午茶餐最抵食。

感謝 yyaannn

查看過Delifrance的旅客也查看過

去過Delifrance嗎? 請分享您的經驗!