“必吃經典小食”

渣哥一九九六
香港排名第3,496 (共 14,648 間餐廳)
3 週前的評論

雖然酸齋少少貴
但個果較得好食

仲有炒麵既份量好大
有得買半份就好啦

唔知大家又鐘意食咩呢?

參觀日期:2020年10月
感謝 nkcfung

2019年12月24日的評論 透過行動裝置

經過九龍湾常悦道其士商業大厦对面,地下一間舖位正在裝修; 黃色圍板上顯眼的寫上"大渣哥茶记" "反胃通知書申請中……",十分搶眼。
預計下年二月開幕后,能搶盡九龍湾區打工一族及住客的錢包……。

參觀日期:2019年12月
1  感謝 gojjgogo422
2019年9月23日的評論 透過行動裝置

渣哥三寶蘿蔔好好食。腸粉餐,腸粉滑滑,魚蛋夠辣,燒賣無得頂。位於九龍灣地鐵站上蓋,位置方便,經過一定買。

感謝 jasonlG3265RD
2019年9月23日的評論 透過行動裝置

今日早食晚飯,九點幾有啲餓,落街買個小食腸粉餐同渣哥三寶,腸粉夠哂滑,魚蛋辣得黎有魚味又夠彈牙,蘿蔔無渣又夠腍

感謝 pang0407
2019年9月23日的評論

依間野多人到痴線,我排咗廿分鐘先有得買野食。最出名係腸粉套餐,有魚蛋燒賣腸粉夠common,腸粉好滑,燒賣魚蛋就正常貨色加埋甜醬麻醬幾好味。

感謝 poonchiulam

去過渣哥一九九六嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD