“必玩,唔玩就笨”
GloStation的評論

GloStation
香港排名第9 (共 884 間景點活動)
更新景點詳細資料
景點詳細資料
建議的造訪時間: 1-2 小時
實用資訊: 樓梯/電梯, 適合年齡較大之兒童的活動
2018年4月28日已評論 透過行動裝置

好玩刺激有血有汗!好適合一班朋友一齊玩,發揮團隊精神!下次會黎玩埋另一隻隻game! 加油!

感謝 Limlim N

2018年4月27日已評論 透過行動裝置

正呀!玩一陣好似做左大量運動咁!☠️☠️好刺激!減肥一流!又緊張多啲玩仲正!下次叫多啲朋友仔再黎挑戰!

感謝 emilyfO7108FX
    2018年4月27日已評論 透過行動裝置

係支動崇寫療寫教粉才耳儡考禾興轉才刀末麻禾未禾千灣才針粉寫禾系寫寫穿才粉機機末未麻麻麻孽崇車杷單粉呀系系

感謝 Monday L
    2018年4月25日已評論 透過行動裝置

一個唔錯既體驗,畫面好迫真,聲效做得唔錯,一定要帶上識尖叫嘅朋友,會準確地話你知敵人位置,但要小心,真實世界會被隊友爆頭lol

感謝 MaRco A
    2018年4月25日已評論 透過行動裝置

Sandbox VR 技術很讚,場面真實刺激。
    遊戲內容設計不錯,好互動!
    從未感受過如此真實,玩得很暢快,感覺超棒。好值得來感受!

感謝 Lik K

查看過GloStation的旅客也查看過

去過GloStation嗎? 請分享您的經驗!