“午餐份量大”

意乐餐厅 (天晋汇)
香港排名第3,209 (共 11,764 間餐廳)
周圍地區: 西貢
周圍地區: 西貢
2018年10月8日的評論

午餐平靚正選擇。這天和老媽二人光顧,每人叫了一份茶餐,一大塊多士,蕃茄湯天使面再加兩餸,另熱飲一杯,每人48,超扺食。老媽大叫份量太大,一個人吃不完。

感謝 fishchan2013

2018年10月6日的評論

不時在這餐廳吃早餐,早餐選擇多,而且份量也相當足夠。到了周末還是很多人來這邊吃,下次來希望吃吃下午茶

感謝 Justin A
    2018年8月27日的評論

這家餐廳是屋企不開飯的必然之選,價錢平,味道也OK,座位也舒服。大把人都識貨,所以晚餐時份經常滿座,幸好不是等太耐。

感謝 fishchan2013
    2018年8月21日的評論

其實都係百分百集團。成日都食,每一樣野都幾好食,比較鍾意食佢啲意粉,飯類就冇咁鍾意,份量夠哂飽。所以都係我常去地方之一

感謝 MsEugene
    2018年7月17日的評論

一間食物好味、價錢又唔貴,坐得又舒服嘅餐廳好難搵,係將軍澳popwalk就有一間喇~意樂! 胡麻蒜香煙肉豬骨湯烏冬 (拉麵可轉烏冬)、西班牙黑毛豬鞍扒、慢煮秘制咖喱雞珍珠飯、香濃芝士白汁焗西蘭花係必食之選。

感謝 MotherPanda

去過意乐餐厅 (天晋汇)嗎? 請分享您的經驗!