“利寶閣酒家大閘蟹放題”

利宝阁(奥海城店)
香港排名第3,673 (共 14,630 間餐廳)
周圍地區: 旺角
周圍地區: 旺角
3 週前的評論 透過行動裝置

利寶閣酒家最近推出了大閘蟹放題,每位晚膳約為港幣500元,可以任食大閘蟹。除了任食大閘蟹及每位客人送上一盅花膠燉湯之外,還有片皮鴨、糯米飯、楊枝甘露、薑茶湯圓等甜品,以自助形式自由取吃,一定可以令食客大滿足!

參觀日期:2020年11月
感謝 maple2017

2019年10月2日的評論 透過行動裝置

逢禮拜三有八折,每個人計埋+1大概$260。如果你早去的話,佢出菜會好快同埋會齊單。7:30打後差唔多九成滿座。開始錯單,漏單。不過佢嘅嘢食選擇同味道係OK。經理嘅禮貌可改善,侍應佢哋就非常好禮貌。不過睇得出佢哋手忙腳亂,做唔切。敗筆係出去攞片皮鴨同牛肉其實剩係得一個阿姐Serve你。永遠都排晒長龍同埋好慢。

參觀日期:2019年10月
感謝 xomcmug
2019年9月11日的評論 透過行動裝置

連續兩天在此商務午餐,環境算不錯。食物具一般水準,但不太有驚喜。位處大型購物商場內,公共交通可直達,商場也有足夠泊車位,位置算方便。

參觀日期:2019年9月
感謝 mayau1971
2019年7月29日的評論 透過行動裝置

和家人到這餐廳享用晚餐,叫了小菜放題
入座後,發現散叫的顧客和放題的顧客並沒有分開入座,令場面有一點混亂,食物可以用一般至差的形容,而且有漏單的情況

參觀日期:2019年7月
感謝 hiuwaiwai
2018年11月29日的評論 透過行動裝置

今日接女朋友收工去食飯,行開奧海城突然心血來潮想食下中菜,就入左去試利寶閣。

餐廳成個環境似酒家,坐得空曠舒服

一坐底店員已經即刻問飲咩茶

叫左個食神套餐,點解甘講?因為188蚊有齊黯然銷魂飯同佛跳牆,豚肉叉燒飯既叉燒係重點,軟硬分明夠入味。佛跳牆就麻雀雖小,五臟俱全,應有既山珍海味都有齊, 鮑魚,魚翅,海參,乾瑤柱,冬菇,瘦肉等,直頭想嗌一句:好~好~味呀~

芝士龍蝦伊麵
原隻波士頓龍蝦,店員好貼心為我哋剪開龍蝦,方便進食,唯一美中不足係味道稍咸。

瑤柱生滾雜菜煲
營養之選,全部都係菜

碧綠炒斑球
班球炒到表面有啲類似煎燶嘅感覺,十分香口

兩個人埋單670蚊,食到要抱住個肚甘走,推介之選!

參觀日期:2018年11月
感謝 kylewong1011

去過利宝阁(奥海城店)嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD