3 位用戶正在查看這間酒店
ExpediaUS$82
Trip.comUS$82
查看 10 個優惠
附近的酒店
評論 (2,669)
2,670 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 2,670 則)
今天的評論

登記入住時,前台服務人員的服務水準令本人非常滿意,對人客的款待用語展現出對服務熱枕,值得嘉許。

在早餐期間,負責進入自助餐區前消毒工作的男服務生,即使在口罩下亦能感受到他對工作的服務熱誠,此次入住體驗令本人非常滿意,期待下次入住體驗。

• 旅遊類型: 情侶出遊
感謝 rayZon_PNG
2 天前的評論

鄰近吐露港單車徑,方便單車旅遊,如果自携單車更好,因酒店會代為寄存。海景房景觀開揚舒適。員工服務體貼,關心客人需要。此酒店地處於大學站附近,交通方便,自行駕車前往亦有免費泊車。

• 旅遊類型: 情侶出遊
感謝 herochocho
1 週前的評論

放假,但原本一年前所訂的出行計劃因疫情而再次被取消,唯有係香港放鬆一下。計畫同家人去大尾篤行下(已有十年未曾去過了)和放下風箏,於是就決定訂兩晚沙田凱悅。今次係第二之入住,但前檯既職員卻出乎意料地認得出我!酒店的服務依然出色,對我既查詢都會用心聆聽及解答,尤其係我分開左兩個不同預訂(兩個不同既房型),中間需要轉房,職員耐心地教授如何順暢地完成轉房既過程,令我有更多時間與家人往大尾篤遊玩。

感謝 Philip W
1 週前的評論

CHECKIN排左1.5小時,由5點半排到7點先CHECKIN到,本身我已經排到最後,到我CHECKIN果時,排我後面既人都只係得番3個,由我排起得3個STAFF CHECKIN,之後排到差唔多6點半先開始有4個,5個STAFF CHECKIN,其實咁樣去編排無咩作用。我想像唔到排我前面既人係排左幾耐先CHECKIN到!?

• 旅遊類型: 朋友出遊
感謝 Vacation31268343417
1 週前的評論

感覺到接待或餐飲服務的職員對客人的重視, 節日假期住客眾多仍能照顧到客人的需要; 嘉賓軒酒廊禮遇, 職員們會用心留意客人的需要.

感謝 singsing2021
1 週前的評論

Check in 排隊超過一個半小時, 電梯爆滿, 等三部電梯至上到房, 住客泊車十幾廿人排隊, 大堂啲細路仔不斷叫喊, 迫過旺角,辛苦到想走,貼錢買難受。

感謝 Global750743