馬上預訂! 這家酒店就快客滿了。
鎖定這些網站的最低價格
Expedia
travelup.com
查看 9 個優惠
附近的酒店
評論 (2,972)
2,972 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 2,972 則)
昨天的評論

雖然check in時遇到房間設施有問題,但員工都盡力有禮地去為我們解決問題,整體來說也不錯,我們家人共12人都感到滿意。

感謝 mandywong1212
4 天前的評論

見到有Kakao Friends主題房間,所以選擇了作為小朋友生日慶祝,房間佈置很可愛,主題餐飲也不錯,禮物很實用。另外也嘗試了貴賓軒的房間,客廳可以讓小朋友玩帳篷,有餐桌也方便吃外賣。

感謝 JanetWong
4 天前的評論

整體感覺非常之好,但美中不足的是天公不造美,因為有雷暴警告,所以用不到他們的泳池,希望之後有機會能再去使用吧。

• 旅遊類型: 情侶出遊
感謝 EricF3415
4 天前的評論

一如期望,房間環境很好,景觀美麗,泳池舒適好玩。唯早餐需要花時排隊入坐。食物一般。酒店位置不是太方便,需提前計劃好食物安排

感謝 puiling0309
1 週前的評論

入住三日,除咗周邊配套非常差之外,早餐Okay 嘅,室外游泳池有山景,好開揚,不錯,雖然由房間入游泳池條路好曲折,更衣室哋門又重又難開閂。最差係廁所(淋浴間牆上邊有好多黑點,霉菌?)房間內部設施俾人感覺唔係酒店更似係賓館

員工培訓最需要跟進:
1. 前台check-in 服務人員嘅敏感度比較差,check-in時我將要求講得好清楚,佢依然安排畀我不合適嘅房間(lift lobby隔離嗰房,極大的玄關同沙發,床縮入一角,成間房主角係玄關,妹仔大過主人婆),要特登落去同前台換房,寧願要一間細啲但正常格局嘅房。
2. 泳池員工似係暑假工,缺少培訓。第三日突然間話天文台出雷暴警告,要求我哋即時離開,跟住有两位員工同我哋一同離開搭lift 上一層再入更衣室穿過三道門出返來lift lobby返房. 前面講咗更衣室啲門又重又唔容易開閂,一路行,發現兩位泳池員工匿喺我哋後面,等我幫佢開門。平時喺任何公眾場所,包括商場、辦公室,我都好樂意為他人開門、hold lift ,但係當我係住酒店嘅賓客,你係員工,代表酒店,仲要年紀輕輕,20出頭卜卜脆,特登後邊、等我幫你哋開門,俾人感覺就好差。

感謝 iriszheng2022
1 週前的評論

今次住了山景套房。景觀開揚。可看到小小馬場。泳池都很好。
但請注意浴室。。。
小心浴缸漏水。水流到走廊中。小心滑倒。

• 旅遊類型: 情侶出遊
感謝 eva17892
Hyatt Shatin,香港沙田凱悅酒店 的 General Manager,回應了這篇評論回應日期:1 週前

親愛的eva17892您好,

多謝您的分享,很高興您滿意整體入住體驗,特別是開揚的景觀。至於浴缸漏水的問題,我們已立即跟進,謝謝您的通知。

期待您再度光臨,讓我們為您提供優質的服務!

祝安好

總經理李寶臨