馬上預訂! 這家酒店就快客滿了。
鎖定這些網站的最低價格
Expedia
travelup.com
查看 9 個優惠
附近的酒店
評論 (2,969)
2,969 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 2,969 則)
今天的評論

一如期望,房間環境很好,景觀美麗,泳池舒適好玩。唯早餐需要花時排隊入坐。食物一般。酒店位置不是太方便,需提前計劃好食物安排

感謝 puiling0309
1 週前的評論

入住三日,除咗周邊配套非常差之外,早餐Okay 嘅,室外游泳池有山景,好開揚,不錯,雖然由房間入游泳池條路好曲折,更衣室哋門又重又難開閂。最差係廁所(淋浴間牆上邊有好多黑點,霉菌?)房間內部設施俾人感覺唔係酒店更似係賓館

員工培訓最需要跟進:
1. 前台check-in 服務人員嘅敏感度比較差,check-in時我將要求講得好清楚,佢依然安排畀我不合適嘅房間(lift lobby隔離嗰房,極大的玄關同沙發,床縮入一角,成間房主角係玄關,妹仔大過主人婆),要特登落去同前台換房,寧願要一間細啲但正常格局嘅房。
2. 泳池員工似係暑假工,缺少培訓。第三日突然間話天文台出雷暴警告,要求我哋即時離開,跟住有两位員工同我哋一同離開搭lift 上一層再入更衣室穿過三道門出返來lift lobby返房. 前面講咗更衣室啲門又重又唔容易開閂,一路行,發現兩位泳池員工匿喺我哋後面,等我幫佢開門。平時喺任何公眾場所,包括商場、辦公室,我都好樂意為他人開門、hold lift ,但係當我係住酒店嘅賓客,你係員工,代表酒店,仲要年紀輕輕,20出頭卜卜脆,特登後邊、等我幫你哋開門,俾人感覺就好差。

感謝 iriszheng2022
1 週前的評論

今次住了山景套房。景觀開揚。可看到小小馬場。泳池都很好。
但請注意浴室。。。
小心浴缸漏水。水流到走廊中。小心滑倒。

• 旅遊類型: 情侶出遊
感謝 eva17892
Hyatt Shatin,香港沙田凱悅酒店 的 General Manager,回應了這篇評論回應日期:5 天前

親愛的eva17892您好,

多謝您的分享,很高興您滿意整體入住體驗,特別是開揚的景觀。至於浴缸漏水的問題,我們已立即跟進,謝謝您的通知。

1 週前的評論

Book了海景套房,可惜入門後未有staff查詢/指引,原來可以直上Lounge Check-in,在樓下花了些時間等候。
Lounge服務係ok時,雖然預了食物較他同系酒店的普通,但估不到部份似快過期食物(朱古力卷蛋切餅, 馬仔極淋, 早餐水波蛋下的面包極硬)
首天泳池已滿, 可惜. 次天6:15am 預定到6:30-8:00游泳, 泳池晚上有燒烤味陪伴, 早上有煎蛋味伴游.
房間大, 加上係套房, 唔錯的, 海景一流(除非住大堂旁的海景房, 會被block咗一半景觀), 保養方面可以.

• 旅遊類型: 情侶出遊
感謝 pn1223

親愛的pn1223您好,

多謝您的分享。非常遺憾得知在您光臨本店期間,員工服務和食物質素未如理想,我們深感抱歉。本人已將您的意見與有關部門分享並作檢討,以提升酒店整體的服務水平。

1 週前的評論

房間整潔,但附近食市少選擇。7-11只有大學站那間。套票包下午茶太甜,不好吃。游泳池是傳統長方形,如果想游水做運動是不錯。

• 旅遊類型: 朋友出遊
感謝 joeyhk1

親愛的joeyhk1您好,

很高興您滿意是次房間的整潔。遺憾下午茶方面未能達到您的期望,本人定必將您的意見與行政總廚分享以作檢討。
多謝您的分享。

環境整潔!
服務態度非常好!
自助餐喜出望外!
雖然雷暴警告下,不能享用泳池!
小朋友十分失望!
但泳池門口員工都十分友善,幫忙安慰小朋友!

感謝 Chanyan111555

親愛的Chanyan111555您好,

多謝您的分享。很高興您滿意是次的入住體驗。您給予我們的支持與鼓勵是我們進步的原動力!