最低住宿價格
Trip.comUS$42
Booking.comUS$50
Hotels.comUS$50
附近的酒店
評論 (1,197)
1,197 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 1,197 則)
2021年1月3日已評論

房間內有一個很大的窗檯,一張二人座位的沙發化,整體住宿感覺大致可以接受。酒店外也有不少的餐廳可以選擇。

感謝 jerrylolao
Kinki Chan,8度海逸酒店 的 Other,回應了這篇評論回覆日期:2021年1月4日

感謝 閣下近日入住8度海逸酒店,並給予我們好評。期待 閣下能再次光臨。

2020年10月5日已評論 透過行動裝置

垃圾8度海逸,垃圾中嗁垃圾,香港住過服務最差酒店....Check in等左超過1個鐘, 假期多人我明白,但係1/10 都係假期,我2/10入住,如果1/10已經多人等Check in,點解到2/10都冇改善....酒店經理同我講因為疫情多左程序,但係疫情唔係第一日,唔係第一個月發生,作為一間4星酒店,你應該要平衡等待Check in時間和疫情額外增加的程序...你要查客人住嘅大廈冇問題,你可以係客人排緊隊時搵同事用電話或者電腦檢查,而唔係去到Counter先Check, 排隊期間我冇攞過1枝水, 雖然經理話佢有, 大堂得幾張椅子比人坐, 人多等Check in冇辦法我理解, 但酒店冇做任何野亦冇用腦唸過點樣可以縮短排隊時間(例如可以係大堂派籌或者預訂部提早同客人預約Check in時間)及做補救措施(例如派水,飲品,或者增加大堂座椅比客人坐住等)....酒店前台經理淨係識Say Sorry有咩用, 最後呢位經理Upgrade左我間房, 原本都冇咁嬲,點知第2日我打電話問前台係咪可以兩點退房, 因為我訂嘅係Booking.com  Staycation方案, 寫明可以兩點退房, 前台人員係電話回覆因為subject to availability,今次都可以做比你..寫明有嘅Benefit酒店係應該提供, 宜家唔係我求你比我兩點退房, 係你個PACKAGE寫明可延後至兩點退房, 咩叫subject to availability?你個員工識唔識英文....呢間酒店住到我一肚氣!我只係講道理,如果酒店認為我有邊到中傷貴酒店, 歡迎聯絡我,相信前台經理肯定記得我,因為我係Check in時撕破健康申報表個位客人。

住宿日期:2020年9月
旅遊類型: 情侶出遊
1  感謝 Jasonckh96
Kinki Chan,8度海逸酒店 的 Other,回應了這篇評論回覆日期:2020年11月5日

感謝 閣下近日入住8度海逸酒店。我們十分重視 閣下的認可及意見,將有助於我們不斷維持和改進酒店出品及員工服務水平。就 閣下是次之住宿體驗,歡迎與賓客服務經埋聯絡及提供更多珍貴意見。我們真切期待 閣下能再次光臨8度海逸酒店,並將努力提供稱心滿意的服務!

2020年9月2日已評論 透過行動裝置

對住客請求完全沒有幫助之心 希望借用一下充電線 但一間4星酒店竟然沒有提供 這不重要 已表示因開會議十分緊急 但職員態度冷漠像機器一樣重覆一句"我們酒店沒有提供" 我表示能否行過方便 我把手機放前台充10分鐘 但仍是那一句 我們酒店不提供。完全不會提供一下幫助 這樣的服務難怪入住率低,令外Check in時被告知需要護照才能入住 最終要求下是獲括免 但前台好像是你的責任ㄧ樣 在港住過衆多酒店從未遇過

住宿日期:2020年9月
旅遊類型: 情侶出遊
感謝 Sonleung2687
Kinki Chan,8度海逸酒店 的 Other,回應了這篇評論回覆日期:2020年9月24日

2019年12月10日已評論

因為價格超值,所以試了這間地點較偏遠的酒店
不過還要特地搭的士去
有點失望

住宿日期:2019年12月
    • 舒適度
感謝 chengpl
HP8DManagement,8度海逸酒店 的 Kinki Chan,回應了這篇評論回覆日期:2019年12月11日

感謝 閣下近日入住8度海逸酒店。我們十分重視 閣下的認可及意見,將有助於我們不斷維持和改進酒店出品及員工服務水平。酒店提供免費酒店穿梭巴士來往港鐵紅磡、尖沙咀、黃埔站、九龍灣及觀塘區 (5分鐘車程直達黃埔購物娛樂中心;10分鐘車程到達商業旅遊區),附近亦設有多條公共小巴路線,前往旺角、九龍塘又一城等購物熱點,禮賓部樂意提供更多資料。期待 閣下能再次光臨。

2019年11月7日已評論 透過行動裝置

這已是第二次到這酒店用餐,相約朋友到此一聚全因被酒店的推廣優惠吸引,實在太便宜了,加一後只需$114,而且賣相味道都不錯,值得推薦!

住宿日期:2019年11月
旅遊類型: 朋友出遊
1  感謝 Wing I
HP8DManagement,8度海逸酒店 的 Kinki Chan,回應了這篇評論回覆日期:2019年11月8日

感謝 閣下之寶貴意見,我們十分慶幸能夠得到 閣下的好評,將有助於我們不斷維持和改進酒店出品及員工服務水平。我們真切期待 閣下能再次光臨8度海逸酒店,並將努力提供稱心滿意的服務!