“Amber’s table 😋😋”
Amber's Table的評論

Amber's Table
訂位
香港排名第3,740 (共 13,784 間餐廳)
2 週前的評論 透過行動裝置

要推薦下呢間西餐廳。

好食,有heart之作。食材新鮮,估你唔到咁有一手
青口本身好有質素,精華喺晒D湯到。
廚師特別煮理嘅pasta, 好有驚喜,秒殺。
綠茶煙三文魚burger&綠茶薯條,好特別?係呀,所以我都order左,好食程度係下次都會再食。
最後係梨tart,唔食甜品嘅朋友都讚口不絕。何況係嗜甜嘅人呢⋯

參觀日期:2020年5月
感謝 lui_823

2020年1月17日的評論 透過行動裝置

完全忽視我和家人的感受!竟然用自己奇怪的方法去意圖說服我們,當我們的感受如無物,只顧着令我們收口不再批評,一副要取勝的態度!最後更趕我們離開,表明不歡迎及不想做我們生意的行為,整個事件及詳情請看圖片!!

參觀日期:2020年1月
1  感謝 dllmd2020
2019年10月29日的評論

食物和價錢正常。但服務真係令人加分。訂了中午1330, 到了位置已安排妥當。由於人數比較多,還有小嬰兒到餐,完全沒有催你快d食完嘅感覺。由於中途朋友有事要離開,我們叫服務員幫忙移走一張台,佢地都好快安排和辦妥,令到我們有更多空間去去放置嬰兒手推車。服務員態度友善又做野爽手,真係令人加分。

參觀日期:2019年10月
1  感謝 Phchung
2019年1月1日的評論 透過行動裝置

位於紅磡黃埔花園中,在理工大學宿舍附近,乘座港鐵又紅行黃埔站出,步行5分鐘即到。是一間有意思的西式扒房,店員服務態度很好,食品新鮮,最令人難忘是那塊巨型的斧頭扒,烹調美味,肉質鮮嫩,醬汁入味,非常滿意。最近,如果在當月月份生日,還有精美甜品送呢,非常貼心。

參觀日期:2019年1月
1  感謝 ic7_2000
2018年11月27日的評論

黃埔高級西餐廳,每晩路過都不會滿座,但總是有些食客,更不乏外國食客。餐廳提供午餐,下午茶餐,晚餐,更有單點餐牌,不定時推出新菜式,經常給食客新鮮感,食物價格高,味道一流,用料新鮮精緻高貴,服務也很貼心及細心,主動咨詢食客,了解食物質素,及配合食客口味與否,慶祝紀念日又會送上甜品一客。
這次是我們一家四口,點了一個1000克斧頭扒餐,一份兒童餐,連送上的甜品,每道菜都好味。

參觀日期:2018年8月
3  感謝 StanleyChui

去過Amber's Table嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD