附近的酒店
1,289 個結果
1 - 6 則評論(共 1,289 則)
1 週前的評論

酒店和太古城的商場聯通,酒店內的Feast餐廳和天台Suger酒吧都很棒。房間相對寬敞,格局充滿設計感,可以說是完美無缺。

2  感謝 ZhenyangXX
一位來自中國的 TripAdvisor 會員
1 週前的評論 透過行動裝置

2018年10月30日已評論 透過行動裝置

從地鐵太古站D出口出來就是酒店了,也不用擔心行李太大或太重,D出口設有電梯,旁邊就是太古城商場,完全不用擔心沒地方去,房間空間頗大,設計也很新潮,重點是海景房的景色非常棒的,32樓的露天酒吧更是值得ㄧ試!

住宿日期:2018年10月
旅遊類型: 情侶出遊
感謝 hansony
2018年10月1日已評論

房間空間沒有很大,不過窗外景色非常漂亮,可以清楚看到維港景緻,旅館硬體設備新穎且具現代質感,床鋪睡起來很舒服,服務人員親切有禮。

住宿日期:2017年12月
  • 旅遊類型: 情侶出遊
    • 舒適度
感謝 Sbinz
2018年9月30日已評論 透過行動裝置

自從office執過啲位,氣氛都變得唔同哂多咗份生氣、人情味 今日難得人齊又有「老細」埋單 #小秘書 當然要把握機會,同大家聯誼吓啦!

本來諗住近近地喺公司樓下搵間餐廳,一來唔想行、二來又可以慳啲時間傾多兩句 不過負責嘅同事反而就揀咗隔離地鐵站嗰間 EAST, Hong Kong #Feast 食 semi-lunch buffet 可能貪佢可以食個飽掛!#小秘書 一向都順得人,大家話點就點啦

因為工程關係,公司周圍都封哂路,#小秘書 要左兜右兜先行到去 #EastHongKong,搞到大汗疊細汗 ... 為乜 終於嚟到餐廳 #Feast ,早到嘅同事一早已經開動咗個摩打,cold dishes掃完一碟又一碟 不過 #小秘書 就認為樣樣都只係好睇唔好食,食物質素麻麻,尤其係主菜、甜品,味道實在令人失望 服務員喺安排餐茶嘅時候亦錯漏百出... 如果要我自己比三百幾蚊食呢餐,我覺得應該有更好嘅選擇囉

住宿日期:2018年9月
感謝 winkytinky
Larry T,東隅酒店 的 Manager,回應了這篇評論回覆日期:2018年10月2日

你好, 多謝你给予我們寶貴的意見。對於此次未能帶给您完美的餐飲體驗, 我們深感遺憾。

我們非常關心您在Feast餐廳的體驗 ,為了進一步了解和跟進, 希望我們能有個機會和您做個溝通。我的電郵地址是larrytsang@swirehotels.com.

感謝您!

曾善豐
東隅酒店餐廳經理

2018年9月11日已評論 透過行動裝置

在Feast 享用英式下午茶,所有食物都有水準,雖然糕點以花味作主題但味道也不錯!環境清靜,外望太古城住宅區,交通方便。

住宿日期:2018年9月
旅遊類型: 家庭出遊