“《銅鑼灣最黃希雲街 | 好吃良心小店 | 🎗》”
No Boundary的評論

No Boundary
香港排名第3,993 (共 13,793 間餐廳)
價位: US$13 - US$26
周圍地區: 香港島
周圍地區: 香港島
3 週前的評論 透過行動裝置

No Boundary
銅鑼灣 • 希雲街9號地下

銅鑼灣最黃的一條街——希雲街!
這家太多人排隊?排對面那家吧!或者旁邊的都行!反正大家都是同路人

店員服務很好,食物好吃又漂亮,還有位置讓你貼連儂牆 (๑♡3♡๑)

▷ 柏林德國豬手 套餐 ($258) ◁
外面的餐廳供應的豬手通常都外皮硬硬的、很難切,本來以為這個也會一樣,原來不是。肉一扯就出來了,質感很軟嫩,還入口即化,太驚喜了

♡ 其他推薦菜式:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
• 菠菜汁雜菌意大利飯配波特菇
• 焦糖香蕉朱古力奶 (點套餐+$28)
• 熱棉花糖朱古力奶 (點套餐+$12)

參觀日期:2020年4月
感謝 Vacationer816014

2020年2月23日的評論

讚 1. 意大利飯做得幾有水汁,湯汁開胃;厚多士相當出色,雖然個人唔太鍾意個麵包帶甜味,但材料豐富,分佈均勻,隻蛋生熟度剛好 2. 環境好闊落,舒服

彈 1. 咖啡太太太淡,湯太太太淡,點解一到液體野就失手? 2. 咁既時勢,啲餐具唔好放檯面好啲嘛

參觀日期:2020年1月
感謝 Chi Keung Y
2020年2月1日的評論

先講環境,餐廳走復古工業風,高貴中帶點冷酷。ALL DAY BREADFAST表面睇好COMMON,但食落先知有特別--煙肉搭配楓糖,咸咸甜甜幾得意;茄汁焗豆有洋蔥絲,食落去感覺好新奇!

參觀日期:2020年1月
感謝 poonchiulam
2019年12月19日的評論

這家餐廳的位置有點不顯眼,但味道真的不錯。今次點了舍德國腸芝士蛋潛艇,芝士味和德國腸配合得很好,很美味。

感謝 kelvin319
2019年9月28日的評論 透過行動裝置

路過看見餐牌價錢幾吸引,所以試食了。先講價錢都幾大眾化,食物賣相非常吸引。
我們點了豬手套餐,先講個湯真心水太多又唔熱又水旺旺太稀沒有味道,蒜蓉包唔熱冇乜味需要改進。Risotto 不過不失。main course豬手,煮得好淋幾好味。論環境不錯,員工有禮貌,價錢中規中矩。係可以再返嚟嘅。
小店,加油!

參觀日期:2019年9月
感謝 SD_Lai

去過No Boundary嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD