“鰻魚飯係驚喜”
丸十牧場的評論

丸十牧場
訂位
Eatigo
香港排名第2,591 (共 13,792 間餐廳)
周圍地區: 旺角
周圍地區: 旺角
3 週前的評論

我同豬先生兩位食肉獸今日去食日式BBQ, 衣間餐廳推出既二人餐幾抵食,牛肉二人都係$680加一,如果唔想食BBQ仲有其他和食套餐可以揀。

二人餐有沙律,魚生,三款前菜,一碟牛肉拼盤,生菜,同兩碗鰻魚飯,兩個人實夠食。D魚生好大塊,好厚肉,估唔到二人餐咁足料。前菜有螺肉,漬物,都好食。

豬師奶就好鐘意D和牛,衣個價錢咁既質素性價比高。

到最後既鰻魚飯,係豬先生至愛,佢話全場最好食,而且鰻魚份量唔少,加埋d汁同飯為今晚餐飯完美作結

參觀日期:2020年4月
感謝 foodcravershk

2020年2月28日的評論

在網上看到XO和蛋黃哥, 特意去吃的. 在門口看到裝潢已很開心, 滿心歡喜的去吃... 結果, 很失望的離開. XO和蛋黃哥系列, 選擇其實很少, 我們點了份漢堡給小朋友吃, 我們大人就點普通的午餐, 牛肉烏冬, 燒雞飯等等, 再加一份玉子燒. 點這個玉子燒時, 侍應已提醒我們, 有點甜的. 我們想說應該還好吧, 結果... 真的很甜! 還以為自己在吃甜點呀!
至於主餐, 我們大人點的, 就不過不失. 但漢堡就真的... 看起來是非常可愛, 很吸引人拍照, 可是味道很不行... 麵包很硬, 漢堡肉又是乾的. 小朋友吃了幾口就無法再吃了, 真的不想浪費, 可是真的無能為力了. 埋單3大1小, 中午要5,6百, 有點貴..

參觀日期:2019年10月
感謝 siuying007
2020年2月2日的評論

雖然餐牌內的食物價格不算特別便宜,但味道很不錯。尤其最愛吃牛舌丼。另外,偶爾也會點幾串串燒另配白飯,飽肚又美味。

參觀日期:2020年1月
感謝 chantaiman
2020年1月9日的評論

係睇戲前,與朋友隨便挑選間餐裒快速吃完去睇戲。餐廳很大,選擇性一般,但上菜速度快。食物味道不錯,我叫了牛舌飯,下次會嘗試其他菜式。

參觀日期:2019年7月
感謝 rainylui
2020年1月8日的評論 透過行動裝置

今晚約咗個好朋友去試一間係wish list裡面好耐既餐廳~我地6點45分去到,入座時無乜人,不過好快已經爆滿lu
朋友叫咗個角切刺身丼,我叫左個銀鱈魚西京燒配白飯,然後share左雞之饗宴同鰻魚玉子燒
西京燒超級滑 得啲大骨食得勁爽,有入口即溶嘅感覺
佢既白飯唔係真係純白米,加咗啲應該係糙米係裡面,口感豐富啲又健康啲
個店員一放低碟雞之饗宴即刻聞到勁香嘅串燒味 如圖順序有雞皮,雞腿,雞翼,雞軟骨同雞胸~
雞皮燒得好乾身勁脆口
雞軟骨唔係出面細細粒嗰種,而係比較長身既,更加有“趙”口
玉子燒係我既至愛 呢間仲有配埋同樣係我至愛既鰻魚,簡直係無得彈 要黎送飯一流~
難怪呢間餐廳係經濟一般既平日夜晚下都爆滿,果然係實力派

參觀日期:2020年1月
感謝 vikolau730

去過丸十牧場嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD