“又再黎了-咖啡”

On The Hill Coffee Bar
香港排名第8,347 (共 13,784 間餐廳)
2 週前的評論 透過行動裝置

呢間之前介紹過今次係陪我妹黎飲
果日都好多人,我地都要等佐15分左右
鐘意呢間個環境,雖然唔大,但白色大理石簡約嘅設計真係深入我心
今次叫佐一杯flat white,一杯espresso,一份三文魚牛油果bagel

咖啡都係一樣甘好飲,今次我係飲espresso口感偏酸,一陣陣好香嘅咖啡香氣,回甘都好好,係我杯咖啡
呢份三文魚牛油果bagel都幾有驚喜,三文魚同牛油係炒過既,仲有少少青瓜
牛油果同三文魚個配搭就食得多了,今次呢個加佐靑瓜都係第一次食,味道都幾好,又爽口,不過作為牛油迷,如果牛油果可以多少少就完美了不得不贊下呢個bagel真係好食,好Q彈,質地煙韌,口感質實,單食都可以下次再試下佢d蛋糕

參觀日期:2020年5月
感謝 cczia
2020年2月20日的評論

參觀日期:2019年9月

去過On The Hill Coffee Bar嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD