“色彩繽紛的包包”
HAND3AG的評論

HAND3AG
使用外送服務
香港排名第639 (共 14,644 間餐廳)
周圍地區: 尖沙咀
周圍地區: 尖沙咀
2 週前的評論

無論是提神的早餐、還是飽肚的午或晚餐,都非常適合在附近工作的打工仔呢!

歐陸監獄鐵板三文治 ($54)
Juicy茄醬肉丸+rose mac n cheese, 味道濃郁cheesy

蝦兵蟹將鐵板三文治 ($62)
香脆炸軟殼蟹+超鮮甜小龍蝦沙律, 配豐富口感的紫椰菜絲

3日3夜自家手切薯條配松露蛋黃醬 ($42)
連薯皮脆炸包住滿滿薯蓉 蘸松露蛋黃醬停唔到口

酥脆牛油果配芒果莎莎醬 ($28)
完熟綿滑牛油果蓉就咁吉列已經超正, 加甜甜辣辣既mango salsa配搭得宜

玫瑰鮮奶咖啡 ($42)
花香syrup,☕️espresso同鮮奶既比例岩岩好!

紅沙冰 ($42)
既果昔再加入紅甜椒, 濃厚得黎味道酸甜好特別❤️

參觀日期:2020年11月
感謝 Foodblog C

3 週前的評論 透過行動裝置

與好友行K11 購物藝術館剛巧經過HAND3AG吐司速食店,位置好方便近地鐵站入口,裝潢簡潔光猛以白色為主色,空間大座位滿多。

歐陸監獄鐵板三文治 HKD54
賣相已經好吸引餡料極之豐富又結實,主要有玫瑰芝士燴通心粉、普羅旺斯燉肉丸、脆香薯餅、爽脆水晶生菜、燶邊流心蛋及三種芝士濃混合而成的熔岩芝士等。雖然有那麼多料,但是吃起來味道酸酸甜甜好開胃,一點也不覺得太Heavy。

參觀日期:2020年11月
感謝 Daydream62373840899
4 週前的評論 透過行動裝置

尖沙咀K11呢間嘅三文治店HAND3AG 真係次次碌 ig 都一定見過!見到啲爆餡三文治真係超想試!今日終於同朋友去咗yeahhh

店內裝修走簡約風,全間都係白色好型格!

佢地有得單點或者加 $39轉 set 加主食+小食+野飲

小食薯條/薏米濃湯同 凱撒沙律&飲品

我就好鬼貪心叫左兩個set 但黎到一秒後悔...

慢條斯理食肉獸鐵板三文治:入面有手撕嘅牛仔排,濃邊流心蛋同蕃茄生菜,車打芝士,芥末籽蛋黃醬,手撕肉肉質軟淋juicy 同埋蛋汁好好味~~~

蝦兵蟹將鐵板三文治:入面有酥脆軟殼蟹,小龍蝦沙律,椰菜同醋漬紅蘿蔔絲,他他醬,有卜卜脆軟殼蟹加上Creamy口感嘅小龍蝦沙律,再配以清爽嘅蔬菜,口感超豐富!

跟餐嘅人氣小食三日三夜自家手切薯條,勁粗!!好重薯仔味,仲可以+ $7蚊配自家醬汁(我揀左黑蒜滋味醬,但感覺都係黑松露最襯)

另外我仲加左錢要其他小食:
芝士香辣烤甜粟:粟米上鋪滿左熔岩芝士,再淋上惹味非常嘅香辣蕃茄醬,令到清甜嘅粟米帶點似墨西哥般嘅辣,亦帶有啲似pizza嘅味,係款非常過癮嘅小食。

仲有呢杯伯爵茶鮮奶咖啡都好igable!

用上Nutty嘅咖啡豆,除左咖啡味外,伯爵茶嘅茶香味亦都非常突出,再加上杯上嘅忌廉,令咖啡入口更加幼滑。

感謝 hkfoodkillerr
2020年10月26日的評論 透過行動裝置

呢次嚟到位於尖沙咀K11嘅人氣三文治店HAND3AG,係一間鐵板三文治專門店,店內簡約嘅裝修,採用自助形式,而佢哋呢度嘅三文治每款都極為吸引,每款味道組合都非常特別,玩味十足。

加39蚊可轉套餐
(三日三夜自家手切薯條/
北海道野菜薏米濃湯/凱撒沙律&飲品)
三文治每邊喺鐵板上用植物牛油同埋橄欖油將其輕輕煎至金黃色,麵包滿滿油香味。
歐陸監獄鐵板三文治:加入左普羅旺斯燉肉丸,玫瑰芝士燴通心粉,脆薯餅,水晶生菜,濃邊流心蛋,熔岩芝士,肉汁蛋汁滿滿,呢個三文治飽肚感十足,充滿異國風情嘅味道,芝士味濃郁,芝士迷會非常鍾愛。

拉麵叉燒鐵板三文治:呢個三文治玩味十足,將日式拉麵嘅食材變為三文治,分別有日式叉燒,味噌拉麵,味付溏心蛋,味付荀絲,牛油粟米粒,熔岩芝士,味噌蛋黃醬等,

跟餐嘅人氣小食三日三夜自家手切薯條,顧名思義用上三日三夜製作,用上Agria嘅薯仔經過精挑細選出嚟,呢種薯仔質地鬆粉,外皮簿脆,可加7蚊配上自家醬汁(特製蕃茄醬,黑松露蛋黃醬,黑蒜滋味醬)而黑松露蛋黃醬濃郁嘅黑松露味同薯仔非常夾,會令人一食上癮。

而我哋另外點選左大餐牌中嘅小食蟹肉忌廉餅,一份有三個,外表炸至金黃色,酥脆非常,而入面嘅蟹肉忌廉除左滿滿嘅蟹肉外仲非常creamy添。
Americano:呢款係佢哋嘅得獎咖啡,用上較Fruity嘅咖啡豆,帶有陣陣果香味,飲落果酸味較重,若不喜歡帶酸嘅咖啡,可以選擇Nutty,而店員落單時會問要用邊款嘅咖啡豆,係非常貼心嘅服務。

1  感謝 hkngtmfood
2020年10月26日的評論 透過行動裝置

食三文治除了傳統的港式蛋牛治或火腿蛋治之外, 也可以到尖沙咀K11購物藝術館B2樓B226-B227A號舖的HAND3AG, 試下以鐵板燒形式製作出各款創意配搭的三文治。 星期六的下午當然要約朋友周圍食下輕鬆下, 今次到由朋友提議的餐廳吃午餐, 店內裝修風格時尚, 餐桌以白色為主感覺特別舒服,白色椅桌配上灰色牆身,簡約風適合打卡。lunch set包括三文治+薯條/餐湯/沙律+飲品, 我們一行四人就點了四款不同的三文治,歐陸監獄三文治$93、 拉麵叉燒三文治$95、 蝦兵蟹將三文治$101, 食肉獸三文治$101, 三日三夜自家手切薯條( 特製蕃茄醬 $7)、 北海道野菜薏米濃湯、 凱撒沙律、 玫瑰鮮奶咖啡$10、 紅沙冰$10、Perrier$10。

歐陸監獄鐵板三文治~ 食材有玫瑰芝士燴通心粉及普羅旺斯燉肉丸,配上脆薯餅、燶邊流心蛋和水晶生菜,加入3種芝士混合的熔岩芝士, 豐富口感,芝士控必定要試啊!

拉麵叉燒鐵板三文治~ 非常有創意的一種, 拉麵和三文治也可以拉上關係, 以日式炒麵為題, 配上日式叉燒片、 味噌拉麵、 味付溏心蛋、味付筍絲、牛油粟米粒、 熔岩芝士和味噌蛋黃醬, 多重口感。

蝦兵蟹將鐵板三文治~ 以酥脆軟殼蟹、小龍蝦沙律、 紫椰菜絲、 醋漬紅蘿蔔絲,配上他他醬, 最喜歡軟殼蟹的口感,海鮮粉絲要試下這款。

慢調撕理食肉獸鐵板三文治~ 以香濃肉汁豐富的手撕牛仔排、 燶邊流心蛋、蕃茄片、水晶生菜、車打芝士,配上芥末籽蛋黃醬, 適合喜歡吃肉的朋友。

三日三夜自家手切薯條~ 特別愛吃粗身薯條, 口感外皮薄脆, 裏面充滿薯蓉, 薯仔味濃帶甜, 另外我加了$7自家製特製蕃茄醬, 因為食薯條我最喜歡配蕃茄醬,更加滋味。

北海道野菜薏米濃湯~ 材料十足的濃湯, 野菜和薏米都特別多, 熱辣辣味道又好。

凱撒沙律~ 沙律菜新鮮清甜, 用蓋蓋好的包裝, 非常衛生。

玫瑰鮮奶咖啡~ 我選了熱飲,入口細緻順滑,香濃厚滑鮮奶咖啡,散發陣陣淡雅宜人的玫瑰香。

紅沙冰~ 非常健康的一杯沙冰,有士多啤梨、蘋果、紅甜椒和檸檬, 四款配搭味道又幾清新喎, 香甜美味, 沙冰口感軟綿綿, 值得一試。

Perrier~ 如果唔想飲咖啡或甜的飲品亦都可以揀Perrier, 都是一個很好的選擇。

整體來說餐廳環境和服務都唔錯, 店內還有一部洗手機非常方便,每款三文治都用料十足,性價比超高!

HAND3AG
地址: 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226-B227A號舖

感謝 Victoriay_eatwithvic

去過HAND3AG嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD