“皇室午宴”

Royal Banquet Hall
香港排名第10,221 (共 14,630 間餐廳)
3 週前的評論

趁仲有入場優惠去玩吓先,早兩星期入園食咗火箭餐廳,今次就試下皇室宴會廳先一向都覺得樂園食嘢貴,質素唔會太好,但真係要食過先知宴會廳內設有燒烤、和風、廣東、環球食區,但當日廣東區不供應,最後只有三區,款式都好多選擇,每套餐都包一杯飲品
皇室烤牛扒套餐 牛扒薄切,肉質鮮嫩,唔鞋口,加上大量薯條,食落飽肚
焗芝士白汁海皇飯套餐 焗飯內有大量魚柳,表層又佈滿勁多芝士,焗得好香
肉醬意粉套餐 肉醬料多,醬汁甜,意粉軟硬適中,配埋芝士溶溶地,撈埋好好食
兒童套餐-迷你什錦壽司 兒童餐內有栗米、幾件壽司、低脂蛋糕和生果,再用兒童食具擺放,賣相吸引又健康,而且全部新鮮製造

參觀日期:2020年11月
感謝 KKMan123

去過Royal Banquet Hall嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD