“好吃”
翠華餐廳的評論

翠華餐廳
香港排名第1,046 (共 11,588 間餐廳)
菜式: 中菜
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 宵夜, 早餐
周圍地區: 佐敦/油麻地
2018年4月29日的評論 透過行動裝置

平時跟朋友去吃飯,我都會約他去吃翠華,因為我覺得我很喜歡翠華餐廳的美食,因為很多樣式可以選擇,而且很多都很好吃!

感謝 Exploration809477

2018年4月23日的評論

翠華餐廳位於白加士街, 係一間連鎖茶餐廳. 食物價格相當昂貴,味道一般, 整體性價比不高. 食物既選擇不多, 而且質素比較差. 坐得不算舒服, 而且服務人員態度不太友善, 下次食普通茶餐廳仲好.

感謝 maggie119230
    2018年4月15日的評論 透過行動裝置

以前佢個奶油豬真係無敵好味,但係近排唔知點解水準下降左,雖然聽講周杰倫都有嚟食,但係我覺得食物質素真係好一般,我食過佢個早餐,價錢比出邊茶餐廳貴10-20%,但係質素麻麻地,又唔新鮮,麵包又硬又唔夠熱,蛋又唔香,所以我唔知點解佢咁受歡迎

感謝 OnAir619829
    2018年4月1日的評論

一間連鎖既茶餐廳,但質素仲差過普通茶餐廳,仲貴過人,食過早晚餐,都係覺得唔好再幫襯好D,所以通常都係外賣買個包食就算。

感謝 mmiu23
    2018年3月18日的評論 透過行動裝置

翠華茶餐廳的早餐選擇不太多
    但整體的味道都非常好
    而價錢上亦都不算太貴
    算可以接受的程度
    而食物的速度亦非常快

感謝 tommytang105

去過翠華餐廳嗎? 請分享您的經驗!