附近的酒店
評論 (3,583)
3,584 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 3,584 則)
3 天前的評論

無適海景,瀏覽維港景色非常美麗,早晚都各有特色。雖然房間有點殘舊,但影響不大。早餐款式多又好味。好正,值得再去。

• 旅遊類型: 家庭出遊
感謝 siuman38
Dalip Singh,馬哥孛羅香港酒店 的 General Manager,回應了這篇評論回應日期:3 天前

尊敬的 siuman38:

感謝 閣下入住馬哥孛羅香港酒店。

貴為馬哥孛羅香港酒店的賓客,我們非常重視您的寶貴意見,並已經詳細閱讀。

正是您的寶貴意見幫助我們不斷改進細節,提升服務品質。在此,我代表馬哥孛羅香港酒店管理層和全體員工對您表示由衷的感謝。

3 天前的評論

房間清潔方面:浴缸邊有污漬,木椅有食物殘留,BB床圍欄灰暗,早上起床發覺下身被咬痕癢;飲食方面:早餐中式點心太差勁!

感謝 joeleesuccess

尊敬的 joeleesuccess :

感謝 閣下入住馬哥孛羅香港酒店。

關於在入住期間所遇到的各種問題為閣下帶來不便而未能滿足閣下的期望,我們深表歉意並會予以跟進及改善。

4 天前的評論

非常友善的服務態度,清楚介紹各項需知,餐飲水平亦相當不俗,唯房間設施需翻新及保養,尤其是洗手間設備有進步空間。

感謝 ryanwan828

尊敬的 ryanwan828 :

感謝 閣下入住馬哥孛羅香港酒店。

貴為馬哥孛羅香港酒店的賓客,我們非常重視您的寶貴意見。

關於改善房間設施的建議,我們已經詳細閱讀並會予以跟進及改善。

1 週前的評論

工作人員有禮貌服務週到,但房間設施比較舊,配套不太合家庭組合入住,因沒想有兒童玩樂設施,泳池亦沒有兒童玩樂池,另外加床設施需注意清潔衛生,十分多塵

• 旅遊類型: 家庭出遊
感謝 alex142828
Dalip Singh,馬哥孛羅香港酒店 的 General Manager,回應了這篇評論回應日期:1 週前

尊敬的 alex142828 :

感謝 閣下入住馬哥孛羅香港酒店。

關於近期的入住體驗未能滿足閣下的期望,我們深表歉意並會予以跟進及改善!

1 週前的評論

其實買得discount package,心知都預左大約係咩質素。
首先海景view的確係幾正,房都幾大

但希望下面改善埋就好好

1️⃣ 因為個set dinner只供應到9pm,見我地7點幾都未去到check In , front desk主動打黎其實幾細心
個龍蝦晚餐主菜一個係三文魚其實都幾好味,另一碟意粉都合格(雖然feel到係一早煮好嘅,叫嘅時候就烘返熱比你)

但個沙律同湯同甜品都係各只得一個 真係未免小器左d
Remarks度有寫明食唔到芝士,set dinner甜品位係定左芝士餅都明白嘅,set左係咁好難因為一個客去改routine。

但送嘅生日cake得tiramisu一款,未免又太少選擇,我相信咁大間酒店唔會連個普通嘅朱古力切餅都無掛雖然係package價,但始終都係喺度消費過生日,希望有機會再黎嘅時候可以彈性d安排啦

2️⃣有膠囊咖啡機係有小驚喜,不過又係得一款揀

3️⃣House Keeping員工主動打招呼幾好見我一時行錯方向搭lift又主動提醒,值得一讚,係個非亞洲人嘅女仔,一時唔記得問咩名,想讚揚下佢。

4️⃣早餐7-10am內喺1/F cafe自助形式,幾多選擇蛋都有人即場煮好多款,我揀左奄列幾滑口,仲有中式點心幾得意。staff都幾helpful,幾好印象。

感謝 KalaKu1012

尊敬的 KalaKu1012i:

感謝 閣下能抽空填寫馬哥孛羅香港酒店的網上顧客問卷調查。

關於在入住期間的餐飲體驗未能滿足閣下的期望,我們深表歉意並會予以跟進及改善。

1 週前的評論

進入時令人覺得舒適,第一感覺服務員態度好,充滿笑容,入房後房間大,各樣設備都齊全,沒有孤寒感覺,絕對足夠用,不需下下要call添加,唯一是床褥有少少墮。

感謝 yimping0508

尊敬的 yimping0508 :

感謝 閣下入住馬哥孛羅香港酒店。

事實上,本酒店提供不同軟硬度的床墊和枕頭,如有需要,煩請閣下通知我們的房務部,我們定當盡量配合。