13 位用戶正在查看這間酒店
Hotels.comUS$102
Agoda.comUS$102
查看 13 個優惠
附近的酒店
評論 (4,025)
4,026 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 4,026 則)
昨天的評論 透過行動裝置

今次入住,再一次感受到Club Lounge的高質服務,用心嘅照顧,係真係睇到你嘅需要去幫你,貼心
其中尤其Jay同Mahen,態度親切,好真誠,整個體驗都好愉快。其他同事Tara都係好細心,整個Team,Dan都管理得好好。喺香港真係好耐未感受到咁好嘅服務質素,上一次嘅體驗已經好好,今次我因為個lounge又再黎,希望可以keep住,下次再入住。

旅遊類型: 家庭出遊
感謝 Chanbuyeverything
2 天前的評論

千萬唔好揀繁忙時間入住!!!!!
前台服務一般!!!!!!!!!!!!!!
房內清潔不足!!!!!!!!!!!
仲有留低上手住客的頭髮!!!!!
在清新機後面藏有上一手住客的一隻襪!!!!!!!!!!!!
失望!!!!!!!!!!!!!!

餐廳食物不錯!! !!!!!!!!!
選擇種類多!!!!!!!!
餐廳服務員也努力收碟!!!!!!
希望可以改善!!!!!!!!!!!!!!!

地點十分方便!!!!

感謝 732cocolam
2 天前的評論

我很喜歡你們的服務,餐廳環境清潔/舒適,讓顧客們食得安心,員工服務態度很好,讚!,另外房間很舒適,床夠大,很喜歡

住宿日期:2022年12月
  • 旅遊類型: 獨自出遊
感謝 helloamy0903
4 天前的評論

入住貴賓樓客房,要排隊三十分鐘辦理入住手續,我都係第一次經歷,但幫我辦入住手續的職員,雖然不能幫我延遲退房,但就好盡責介紹酒店設施。另外中餐廳和T食早餐及行政樓層的餐廳職員服務質素好及食物都非常好

• 旅遊類型: 情侶出遊
感謝 FL4498fl4498
4 天前的評論

近地鐵站,酒店又光猛,員工服務態度很好,不錯的一個選擇,第一次住已經印象深刻,唔錯唔錯,下次會再嚟過

• 旅遊類型: 家庭出遊
感謝 joe1142005
6 天前的評論

房間舒適,整潔, 職員友善,工作有效率,個人較喜歡套房連厨房,但 入住時雪柜不知是否溶雪,滲水,雪柜較舊,整體值得推介。

• 旅遊類型: 朋友出遊
感謝 kristine6232023
CDHKG Management,香港康得思酒店 的 Owner,回應了這篇評論回應日期:5 天前

kristine6232023 你好,

感謝您在TripAdvisor 分享你的康得思住宿體驗。
謝謝您對酒店房間設施及團隊專業服務都感到滿意,我們為此感到非常高興。
有鑑於房間內冰箱的狀況,我們承諾會作出相應的跟進檢討。
期望於不久的將來,我們能再次歡迎您光臨本酒店。

此致
香港康得思酒店