附近的酒店
評論 (1,310)
1,310 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 1,310 則)
2 天前的評論

第一次入住,大堂装修舒適,服務員tiffany又幫忙訂酒店半自助餐,介紹不同餐單給我們,感覺很好。房間又大,而且有免費飲料,讚!

1  感謝 leechipingoo
2 天前的評論

先稱讚前台Henry同事,服務十分好,辦理入住登記時,會預先同我講你訂既房型係咩,老實同我講原先係預留左連接房比我,(如果比間連接房我我一定投訴), 幸好佢觀察入微,知道我地係情侶、又知道我有第二個預訂 立即幫我地換過一間高樓層又升級左既房,加上又同我地有講有笑 呢種服務態度幾好 讚呀!唔似其他酒店咁 機械式<<<
另一方面,房間擺設、床軟硬適中都覺得接受,但唯一唔好既地方就係望唔到海 只能夠望住對面大廈 呢樣就比較差既地方
整體而言,個人感覺一踏足如心艾朗酒店有種舒適既感覺
**第一次住酒店前台係頂樓 加上望住個游泳池 豈不是好尷尬 哈哈**

旅遊類型: 情侶出遊
1  感謝 Patrickccc123
4 天前的評論

因工作需在附近住酒店一段時間,比較下這酒店性價比高,近地鐵站,房間大,有洗衣服務,特別欣賞員工Gloria和素芳的服務,入住期間都細心服務。

旅遊類型: 公幹
2  感謝 HU2908
5 天前的評論 透過行動裝置

今次staycation 係L hotel Èlan, 一上到35/F 感覺好開揚~ 泳池已經開返見到有小朋友一家大細係度游水,打卡一流! 雖然今日星期日,check in 時間人都比較多,櫃檯職員Mila,Eddy好有耐心解答客人問題同態度好好,當值經理Derek亦在場幫客人解決問題,房間整齊乾淨俐落,下次依然會再入住!!!

1  感謝 tszki02
6 天前的評論 透過行動裝置

第一次 住在 L’hotel Elan, 十分高興。酒店環境,房間size ,設計我也感覺十分舒適。令我意想不到的是,早餐的食物質素居然也不錯!還有,員工服務態度真誠,有禮!尤其是打掃房間的 Rebecca , 專業、認真。此外餐廳的 Jigg 和 服務中心 的 Jackie 都非常friendly !如有機會,將來也會選擇再次入住的!

旅遊類型: 情侶出遊
1  感謝 chi753
6 天前的評論

由於家中裝修,需要住酒店,先從地區,在港鐵站附近,後來致電酒店參觀,服務非常好,入住之後,房間大及舒適。非常整潔,工作人員很細心,Percy及gloria 服務很好,令到在家的感覺。

1  感謝 grace2309