“好食”

香港排名第367 (共 10,582 間餐廳)
卓越獎
價位: US$64 - US$102
菜式: 美國菜
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 宵夜, 早餐, 外賣速遞, 可預約
周圍地區: 上環
4 週前已評論 透過行動裝置

第二次幫光顧,有app提供7折,油水無,今次叫左牛,14oz先三百幾,而且好香!相對羊無甘出色!酒過百一杯,開一支抵d!

感謝 392pandac

2017年12月14日已評論 透過行動裝置

牛魔王嘅必然之選,有唔通地方嘅揀,而且頭盤絕不欺場,青口加蜆好鮮味,個汁蘸麵包一流!單尾甜品個咸咸地嘅焦糖都好味!唯一小心係叫酒,有些上到$18000,唔好亂指!

感謝 392pandac
    2017年11月30日已評論 透過行動裝置

訂了位慶祝我們的結婚週年,餐廳環境很好,寧靜舒適,員工服務態度非常好,還為我們準備甜品慶祝,主動幫我地合照讚,會再來

感謝 Miko L
    2017年11月1日已評論 透過行動裝置

這間牛扒屋非常有格調,適合情侶拍拖或是紀念日到來吃一頓高貴的牛扒晚餐。牛扒甚有水準,好像選用一些熟成牛肉,牛味特別濃,味道一流。

感謝 Billbill08
    2017年10月4日已評論

餐廳主打牛扒, 一試難忘. 餐前的麵包好好食, 配上紅酒真係一流的享受. 係食生日飯既好去處, 值得推介.

感謝 maggie119230

查看過Blue Butcher & Meat Specialist的旅客也查看過

去過Blue Butcher & Meat Specialist嗎? 請分享您的經驗!