附近的酒店
評論 (1,095)
1,095 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 1,095 則)
2 週前的評論

沒有服務員提行李入房,WiFi 接收差,房間美景,水缸欠整潔,但勝在夠大,㓎得好舒服!可惜沒有開放泳池,送餐服務好,牛扒好好食!

• 旅遊類型: 家庭出遊
感謝 TVbm-d
3 週前的評論

第一次往愉景灣及環境相當舒服, 是一個適合渡假好地方, 因我較喜歡攝影, 由其一幅好特別及好吸引既壁畫, 令我拍得更豐富優美照片, 作為介紹給世界各地朋友認識香港愉景灣特色及美麗景點

• 旅遊類型: 朋友出遊
感謝 lennyfung722
4 週前的評論

環境休閒舒適,放鬆心情減壓好地方,房間寬敞開揚光線充足,服務員態度友善,美中不足是餐飲有待改善,下次有機會仍會選擇入住!

• 旅遊類型: 情侶出遊
感謝 Keung K
4 週前的評論

如題。。今次早餐係失望的。。
同埋冇得游水,又冇事先通知。來到先知,咁帶左泳衣就浪費了。
不過,都會繼續來。。

住宿日期:2020年6月
  • 旅遊類型: 家庭出遊
感謝 Man8184
4 週前的評論

入住等候至少排半小時才可入住,效率慢。
人手不足,等候至少一星期才有確認資料。
自助餐早晚種類太少,也不算十分好食,會寧願出外面餐廳食。性價比低, 但愉景灣係值得周圍遊覽地方,但酒店真的不建議住。

住宿日期:2020年6月
  • 旅遊類型: 情侶出遊
1  感謝 Khloe Y
4 週前的評論

1. 冇諗過開業未夠十年嘅酒店,比想像中殘舊,酒店外牆有黑色嘅污積,房間(浴室以外嘅地方)枱同牆之間,用玻璃膠封條罅隙,而且玻璃膠都係有d污跡。呢間酒店平時都唔係做團房,都唔明點解四星酒店可以保養得咁差。
2. 明白因為疫情關係所以泳池局部開放,但每節都冇限制進場人數,搞到個泳池勁多人,人均距離一米都唔知有冇。
3.渡假黎講,都可以接受,交通都算方便欣澳站可以坐hotel shuttle或愉景灣巴士直達酒店。酒店附近有超市便利店同餐廳。坐返愉景灣巴士可以去埋沙灘,或者果邊仲有更多餐廳可以選擇。

感謝 iammiguel2017