最低住宿價格
travelup.comUS$155
Booking.comUS$116
查看 8 個優惠
附近的酒店
評論 (1,374)
1,374 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 1,374 則)
3 天前的評論

今次book既海景房,房間面積算大,但係床褥太淋訓得唔舒服,清潔度亦有待改善;
浴缸好靚!仲有海景,可以影好多相,但係夜晚既廁所燈光不夠,比較昏暗;
自助餐既質素真係唔得,海鮮唔新鮮,熱葷味道比餐廳整既小菜仲差,甜品好似現成買返來,成餐飯冇一樣係覺得比較好食既

住宿日期:2021年7月
感謝 foogleengine
5 天前的評論

本身book咗海景客房,去到有優惠價升級,仲可以早check-in。張床望住個無敵海景,下面仲望到個白教堂,超正。
唯一可惜係個窗同張枱有啲污糟。

住宿日期:2022年1月
感謝 Poo908
6 天前的評論

前檯職員服務態度和主動提供協助方便有待改善,其BB床設施其實該換過新型號,因為貴酒店BB床有夾到BB的風險,而網床亦佈有污跡,如果希望家庭入住希望這方面

住宿日期:2022年1月
  • 旅遊類型: 家庭出遊
感謝 ivanching0118
1 週前的評論

客房乾淨企理
唯一不滿意是自助晚餐的質素一般般,而且食物種類也太少,
好似無乜選擇,
刺身連帶子都沒有!
如果種類多啲同質素高啲會更好!

感謝 kayin77
2 週前的評論

已經第三次入住,酒店環境舒適,十分有渡假感覺,酒店員工服務很好。附近食嘢都方便,酒店附近有超市,很多東西買。期待第四次入住

感謝 aw0ng23
3 週前的評論

房間冷氣到set point 會自動出暖氣, 令到成間房好焗, 所以訓到半夜要起身調較冷氣温度, 才可出回冷氣, 希望酒店可以留意,會影響睡眠品質
舒適度一般
清潔與衛生一般