“中菜外賣”

美心皇宫(屯門)
使用外送服務
香港排名第1,838 (共 14,057 間餐廳)
菜式: 中菜
周圍地區: 屯門
周圍地區: 屯門
2020年8月1日的評論 透過行動裝置

疫情關係,大家都喜歡買外賣 ,再加上仍有折扣呢!也是不錯吧

放工后,就試試中菜外賣拎走「美心皇宮酒樓」
5:00 前 WhatsApp 訂餐,享有 7折優惠

精選飯麵 $75 一人餐
(湯羹 1款 +主食 1款)
海皇豆腐羹 一小碗
材料豐富:嫩滑豆腐粒、蝦、帶子、竹笙

古法牛肉炒河
不油膩,幾好喎
份量多,河粉味道一般
牛肉好吃, 伴 3 條菜心

優惠小菜, $58 - $88
荷芹炒魚菘
炒得好香
荷蘭豆鮮甜、仍有唐芹
香煎魚崧,惹味

埋單 : $110.5
保持質量,稍後再試試其它菜

參觀日期:2020年7月
感謝 cchbonnie

2019年9月20日的評論

覺得比一般茶樓貴,如只是想啖點心,可以考慮其他茶樓,點心水準一般,覺得跟其他的沒有相差很遠,另外,覺得人手不足。

參觀日期:2019年7月
感謝 manymomo
2019年9月15日的評論

雖然美心酒樓有點貴,但食物和價錢都算成正比,大部分食物都有水準.我們晚餐是慶祝家中的生日,原來蛋糕是出自美心集團(美心西餅及東海堂)是免切餅費,讚.

參觀日期:2019年9月
感謝 leik
2019年7月12日的評論

與家人到此飲下午茶吃點心。點心中腸粉不熱不夠新鮮,流沙包相反看似冷卻,咬開餡料流出仍冒煙,味道不錯。小籠包灌湯不漏,美味。

參觀日期:2018年10月
感謝 LionelW40
2019年5月30日的評論

放假同媽媽去左美心皇宮嘆下午茶!
下午茶時段樓面明顯唔夠人手得兩至三位侍應,周圍茶客舉晒手叫左一陣先有侍應沖茶
即刻點了 XO醬炒腸粉,有少少辣,有瑶柱、蝦米,炒得乾身好味
媽媽鍾意食腐皮蝦卷,脆口又爽口
仲有鳳爪,春卷,金錢肚河,樣樣都好入味。

參觀日期:2019年3月
1  感謝 winnie7713967

查看過美心皇宫(屯門)的旅客也查看過

去過美心皇宫(屯門)嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD