附近的酒店
評論 (889)
889 個結果
已選篩選條件
2 天前的評論

因慶祝生日而隨同朋友入住這間酒店,房間寬敞整潔,整體環境亦相當不錯。很感謝前台職員James的協助,好讓我在這裏有相當難忘的體驗,再次感謝招待,相信不久將來會繼續光顧!

旅遊類型: 朋友出遊
5  感謝 hellothereeee
2 天前的評論

上星期同男朋友staycation黎過,性價比真係非常高。另外好鍾意Front Desk既員工James既服務態度,真係非常有禮貌。我個人問題比較多,佢都好樂意解答。同埋就算帶左口罩都好好笑容,值得一讚!有機會會再黎~

• 舒適度
5  感謝 camelo_hk226
2 天前的評論

前幾天因為幫朋友慶祝生日所以入住這間酒店,價格實惠、房間也相當整潔!值得一讚是Front Desk的員工James,笑容態度親切和藹,更相當樂意解決我們任何疑難,絕對再光顧,並推薦入住!

5  感謝 bryanhk12
2 天前的評論

第一次入住,員工態度好好對顧客友善,front desk 服務員 james 非常友善笑容滿面一一解答我的問題,房間方面整潔舒適感覺賓至如歸!!值得再來!

旅遊類型: 朋友出遊
5  感謝 addflyer67
6 天前的評論

今次已經第三次住了,交通方便,離旺角MTR 又近而且房間清潔又住得舒适,服務員Vivian 服務態度好好同對客人很細心,有機會都會再入住!

5  感謝 MMW1111
1 週前的評論

假期時同家人去左Canton Pot飲茶,食物水準比預期中高!點心種類好多,款式特別多,價錢優惠。經理Kasey, 服務態度一流,非常親切,好照顧小朋友同老人, 屋企人食得非常滿足同開心

住宿日期:2020年6月
    • 舒適度