附近的酒店
評論 (931)
933 個結果
已選篩選條件
今天的評論

一家路過廣東道被一燈箱廣告吸引,才知道這裏有酒店同火煱店。職員Richard用心介紹火煱店的美食和價錢,於是抱著一試的心態光顧一次。食品新鮮又有質量。感謝Richard的好介紹。

旅遊類型: 家庭出遊
感謝 Bridge2O18
昨天的評論 透過行動裝置

係度住左幾個月,服務態度非常好,環境優美乾淨,住得很舒服,交通亦很方便,特別鳴謝Simon Lee,有求必應,很盡責,有敬業樂業既精神,值得嘉許。

住宿日期:2020年7月
旅遊類型: 情侶出遊
感謝 edithk2016
2 天前的評論 透過行動裝置

上星期到酒店二樓打邊爐,侍應Angus同Winnie招呼都好好,有詳細解釋湯底特色同食材食法。食到中間都有幫手換碟。後尾仲有雪糕請我地食,下次一定再幫襯

旅遊類型: 情侶出遊
感謝 cowgor
2 天前的評論

已經有多個月沒有去Canton Pot飲茶。今次被安排在房間內,有極大私人空間。點心有水準,服務又好。確實是良朋共聚之選。真是要推介比親朋。Richard招呼週到,更加提供交通資訊。服務全面。抵讚!

旅遊類型: 朋友出遊
3  感謝 HF3388
2 天前的評論

酒店環境及價格非常吸引,房間地方清潔及整齊,服務非常貼心-感謝Vivian,服務讓人有家的感覺,希望保好服務,吸引更多客人!

3  感謝 MayWMH315
2 天前的評論 透過行動裝置

原本諗住喺外地慶祝朋友生日,但疫情下冇得飛,最後決定喺香港book間酒店慶祝。前台Cheryl好好人,佢比我提早入住等我可以佈置下間房。房裡面有碗碟又有叉,既方便又環保,要慶祝嘅朋友仔可以留意下。

旅遊類型: 朋友出遊
3  感謝 Sabrinatsang