最低住宿價格
travelup.comUS$93
Vio.comUS$69
查看 10 個優惠
附近的酒店
評論 (1,904)
1,904 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 1,904 則)
1 週前的評論

第一次住帝樂文娜公館,係酒店門口已經有人等緊我地入去,一打開門就問係咪X小姐,呢個感覺好好,BOOK左個小小夢想家PACKAGE,入到酒店就送上小禮物比小朋友,小朋友收到驚喜又開心,房間亦佈置得舒適又乾淨.大小朋友好鐘意工作坊呢個安排,個個都玩都好開心,.員工TONG非常有禮貌對小朋友亦好有耐性,餐廳同食物都係有驚喜,整體成個旅程性價比高,最重要既係酒店既員工個個都好NICE,非常愉快又開心既旅程,下次一定會再黎玩,

住宿日期:2022年11月
    • 舒適度
感謝 tung20221118
3 週前的評論

第一次住帝樂文娜公館,一入到去已經覺得大堂既裝修好有特色,員工亦都好有禮貌,待客親切,當我上到房發現果然無令我失望,滿佈歐式設計既感覺,床不但只大,整個房間都非常整潔,總體而言係一個非常好既入住體驗,而最令人回味既係酒店既餐廳FINDS,入面既氣氛好令人放鬆,餐點又好味,今次我嘗試左三文魚排、肉眼排,一開頭對三文魚排特別大期望,當食落發現果然無令我失望,肉質嫩口,入口即化,要人食不住口,而肉眼排食落有一陣炭燒味,非常之吸引,總而言之各有特色,最窩心係員工知道我入住係慶祝同伴侶既紀念日,特登用朱古力醬寫低對我地既祝福,總而言之,整個入住體驗係物超所值,以後一定會再嚟

住宿日期:2022年11月
旅遊類型: 情侶出遊
感謝 Journey29195177604
Wong Kenny,帝樂文娜公館 的 業者,回應了這篇評論回應日期:2 週前

敬愛的Journey29195177604,

您好,感謝您抽出寶貴時間與我們分享您在帝樂文娜公館的住宿體驗。

我們很高興得知您有一個愉快的住宿及用餐經歷,並對我們食物素質感到滿意。 我們會繼續力求至善,希望能為每一位客人帶來更難忘的住宿體驗!我們衷心期待您再次光臨!

敬祝 安康
黃智明
副前堂部經理

2022年9月18日已評論 透過行動裝置

今次是第一次住帝樂文娜公館,一踏進公館囝囝囡囡表示好開心,因為大堂好靚,同以往去過嘅酒店不同,小朋友很興奮。今次book 的是小小夢想家package ,所以一進大堂,職員Tony送上了兩份禮物給小朋友,還詳細講解我們訂了package 的項目,感覺很貼心進入了房間,是一間歐式設計的房間,床很大,房間放了一個帳幕,還有恐龍投射機,房間很清潔大人小朋友都感到房間很舒適之後我們便開始旅程,package 包了四個工作坊和一個超現實遊蹤,三個活動在第一天進行,另外兩個活動是在第二天進行,大人小朋友在活動中都玩得很開心。特別一讚的是職員Tony的全程貼心服務,他很nice 又很細心,每個活動都會詳細介紹,尤其是超現實遊蹤活動,我彷如參加了導賞團活動,我覺得他做事很有heart第二天我們在Finds吃breakfast 和lunch ,餐廳設計很美,環境很舒適,食物超水準這裏還有一間小型playhouse ,小朋友玩得很開心。酒店還可借閱繪本和book game 。因為囡囡生日,酒店還送了兩件cheese cake給我們,蛋糕又美又好吃今次旅程大家玩得很開心我們一家一定會再次光臨☺️

房間建議: 一間很有心思的酒店,值得一去
感謝 Seaside56357050168
2022年9月18日已評論 透過行動裝置

這是一間很適合親子的酒店,首先由所在地開始講起,酒店位置於尖沙咀金巴利道,地鐵B1出口出,由美麗華商場行入去約4分鐘步程,附近有很多種類食市及商店,酒店隔離有7-11便利店,我們由一開始入住酒店時員工已經熱情招待,小朋友先收到酒店送的一袋小禮物,Check-in後酒店為客人提供的工作坊活動很適合大人和小朋友,雖然酒店設施不能和規模大的酒店相比,但員工們的親切服務態度及特別的親子工作坊足以和其他酒店比拼。

感謝 Jayden428
2022年9月9日已評論 透過行動裝置

本人一家連同兩位小朋友第一次黎光顧這家酒店。一入酒店大堂就有一種與眾不同的格調。大堂內有各式各樣不同的藝術品展示出來。大堂櫃位有足夠員工接待顧客。所以。check in速度非常快,而在check in期間有另一位員工介紹同安排入住期間的活動安排。酒店員工友善,細心,有禮貌。當中酒店有多個遊戲,每個遊戲都適合小朋友參與,係一個好好的親子活動。酒店內的遊戲有心思,有質素,導師耐心教導。真係一個非常精彩的體驗。

感謝 wongjojo
2022年9月4日已評論 透過行動裝置

疫情無得去旅行⋯一直都好鐘意帶兩個女去玩…一心諗去酒店梗係要游水~要食自助餐既⋯
原來無都唔緊要!因為有一堆窩心既職員>>>酒店硬件!(對呀媽嚟講 最好玩莫過於有人幫人湊仔)
酒店package有送幾個workshop 但一開始我地就遲到⋯我以為無得玩 點知職員竟然會打電話問我地幾時到?一到步Jason 同Ken 哥哥幫我帶兩個女換衫玩 等我慢慢check in ⋯玩完一個 Tony哥哥仲私底下補返個Bar tender比我地…又幫我地送埋嘢飲上房 玩到呀媽連喼都唔記得拎返
全程Tony 哥哥都陪住兩姊妹玩 呀媽繞埋對手影相就得啦
到食晚飯 Jason哥哥仲陪佢地傾計 仲細心過我做呀媽既
幫佢地抹埋手 ,廚師哥哥(sorry 名唔係太記得”立”師傅?)送甜品比佢地添!

如果可以嘅話 我真係想比爆星呢度既職員!就算去到大堂 都有幾個職員圍住兩姊妹陪玩~兩隻嘢連屋企都唔返
一出門口就問我咁今晚係咪繼續喺度瞓

仲未計酒店有無數既小禮物比小朋友⋯⋯