“今日係尖沙咀介紹俾大家一間老字號嘅雲吞麵,品質保持水準好食,食咗個三拼加菜,心,首先講雲吞雲吞都係咁大粒乒乓波,肉質爽口,牛肉好唔會太老熟剛剛好⋯⋯品質保證都控制得好好,值得我俾個讚你,龍記我有細食到大喺尖沙咀區有感情嘅一間店舖,啲姐姐服務”

龍記招牌雲吞
香港排名第571 (共 10,585 間餐廳)
卓越獎
菜式: 中菜
周圍地區: 尖沙咀
周圍地區: 尖沙咀
4 週前已評論

今日係尖沙咀介紹俾大家今日係尖沙咀介紹俾大家一間老字號嘅雲吞麵,品質保持水準好食,食咗個三拼加菜,心,首先講雲吞雲吞都係咁大粒乒乓波,肉質爽口,牛肉好唔會太老熟剛剛好⋯⋯品質保證都控制得好好,值得我俾個讚你,龍記我有細食到大喺尖沙咀區有感情嘅一間店舖,啲姐姐服務好好係好親切架,有陣時我忙得濟係公司佢哋都認得出我把聲有外賣嘅服務同埋速度都幾快架,辣椒油入口嘅味道非常之難忘,雖然佢已經搬走左去赫德道前身係道樂,我愛個朋友回來香港一定要食嘅!推介係辣椒油,品質保持水準好食,食咗個三拼加菜,心,首先講雲吞雲吞都係咁大粒乒乓波,肉質爽口,牛肉好唔會太老熟剛剛好⋯⋯品質保證都控制得好好,值得我俾個讚你,龍記我有細食到大喺尖沙咀區有感情嘅一間店舖,啲姐姐服務好好係好親切架,有陣時我忙得濟係公司佢哋都認得出我把聲有外賣嘅服務同埋速度都幾快架,辣椒油入口嘅味道非常之難忘,雖然佢已經搬走左去赫德道前身係道樂,我愛個朋友回來香港一定要食嘅!推介係辣椒油

感謝 CHIU W

2018年3月31日已評論 透過行動裝置

雲呑不可不試,該店環境整潔,員工也十分親切有禮貌,食物水準較高,價錢也很公道,推薦大家可以一試,相信能滿足不同口味的朋友。

感謝 Chris C
    2017年12月24日已評論 透過行動裝置

很大的港式雲吞,有如乒乓球那麼大,十分鮮味彈牙,粉麵和湯就是比較一般。價格也不是很高,絕對可以接受。

感謝 Noki1
    2017年12月7日已評論 透過行動裝置

見很多人說這間雲吞麵不錯,本著好奇心就過來一試。到達店門時,感覺麻麻,不是會令人坐得舒服的店。叫了碗雲吞麵,雲吞出奇的好食,又爽又彈牙,真係令人驚喜。

感謝 Joyce W
    一位來自中國的 TripAdvisor 會員
    2017年10月24日已評論 透過行動裝置

去過龍記招牌雲吞嗎? 請分享您的經驗!