海鹽焦糖軟雪糕($62)
呢幾日真係好凍️ 但見到個個都揸住杯咁靚嘅雪糕 我都忍唔住排隊買咗杯 呢個係迪士尼聖誕限定口味 加埋雪糕最頂嘅星星 真係好似棵聖誕樹咁️ 賣相100分 非常應節 不過個價錢真係好貴 好似越加越貴咁 我本身都係焦糖雪糕嘅fans 但我覺得杯雪糕嘅焦糖味可以重啲 食落第一啖似咖啡味多啲 雪糕質感都幾滑 外面灑咗啲海鹽同埋朱古力脆脆 夾埋一齊食都幾正
評分:
海鹽焦糖軟雪糕($62)
評分:
靜態之選可以參加「動畫藝術教室」,還有「小小世界」和「小熊維尼歷險之旅」
非常好玩的「灰熊山極速礦車」,還有「反斗奇兵的沖天遙控車」和「星戰極速穿梭」都特別好玩,仲唔快啲買返張奇妙處處通!
大人和小朋友都樂在其中!
雖然因為疫情關係,不可以跟卡通人物婆婆合照,但仔仔去做玩得非常開心,工作人員態度又非常親善
所有機動遊戲都非常安全,又好玩
周圍環境清潔食物亦都大眾化價錢好味
感受到聖誕嘅節日氣氛
平均機動遊戲輪候時間喺40分鐘
要帶定奶媽入去,一路睇片一路等
每次都係去火箭餐廳食炸雞餐
剛好當日兩邊都有開放,唔使等位
「但有時假日只開放一邊,等位就廿分鐘了,最尷尬就係企喺人哋旁邊睇住人食,輪到自己有位坐低食嘅時候,又有其他人企喺旁邊睇住我哋食,如果開放晒兩邊咁就好了。」
整體聖誕體驗係好好
令人放鬆的地方, 城堡翻新後都是第一次觀賞,真是很漂亮! 煙花太美好了! 魔法書的表演很精彩,花車巡遊表演演藝人員都非常專業的演出讚!
所謂的現場表演 "米奇與好友歡聚慶典",只是角色人物係車上出現輝手。表現只係30秒的時間,無謂及完全浪漫等候的寶貴時間。