7 位用戶正在查看這間酒店
Booking.comUS$434
ZenHotels.comUS$628
查看 11 個優惠
附近的酒店
評論 (2,745)
2,745 個結果
已選篩選條件
1 - 6 則評論(共 2,745 則)
昨天的評論

真心滿意國賓客房的服務,由check-in 開始就享受到與別不同的招待,不用在大堂排長龍,又有食物飲品不停供應,更設有特別時段舆迪士尼朋友拍照,全家都好開心!唯一不足是本身訂房時,職員說住客可享用其他酒店泳池,但check-in 才知不可以,大家就有點失望了

住宿日期:2022年8月
感謝 Chengflora
GSM DLH,香港迪士尼樂園酒店 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論回應日期:昨天

尊貴的 Chengflora,

您好!

首先,非常感謝 閣下的五星評分!

感謝 閣下入住香港迪士尼樂園酒店,並十分感激您的寶貴時間分享入住感受。

我們團體非常高興得知 閣下 於本酒店之國賓廳有一個愉快、舒適之迪士尼旅程,盡享我們獨特之禮遇及服務,享受有一個難忘的住宿體驗。閣下鼓勵的分享,定必能提昇我們的團隊精神。

有關於游泳活動上之安排為 閣下帶來的不便,我們深表歉意,並懇請 閣下能接受我們誠意的致歉。閣下所提供的寶貴意見確實有助完善我們的服務標準,令賓客有完美的體驗。

希望在不久的將來再次歡迎你! 讓我們再次為您度身打造一個全新及非常愉快的奇妙假期!

1 週前的評論 透過行動裝置

7月中入住迪士尼酒店國賓廳樓層,當日星期日,大約3:30pm左右到,一入到大堂係勁多人,由大堂工作人員帶我地上國賓廳樓層做check in。我地可以食住popcorn, cookies小食等演藝人員過黎做手續,之前聽講要CI後自己行去泳池度book,因為見到大堂超多人,其實已有心理準備可能游唔到。

而負責幫我的演藝人員(忘記了名字) 超級nice,初時佢問我想book邊個時段黃昏cocktail時,我話主要想睇泳池邊個時段有位,再決定cocktail時間,但又希望夾到睡衣影相時間(7pm),所以佢就主動話幫我打電話問泳池嗰邊覆我,最初佢覆我泳池只餘8:30pm有位,但我又訂了華特餐廳晚餐(8pm),咁佢話問吓餐廳可唔可以更改時間,之後佢覆我餐廳好full改唔到,咁我就話唯有等星期一check out先再去游水,佢話星期一至四唔需要book直接walkin就得。

到咗4:20pm左右,佢再打電話比我,原來佢一直喺泳池嗰喥幫我留意住,見到剛有客人取消了就幫我留咗位,問我地可否去4:45pm時段,囡囡聽到勁開心,因為今次staycation係慶祝佢生日,佢都好期待可以去玩水。咁cocktail時段就揀咗6-6:45pm時段,接住影睡衣相咭上時間寫6:55-7pm。

最後我地游完水,cocktail嘆咗杯白酒食少少嘢,影完睡衣相後,爸爸帶囡囡去playhouse玩而我入房準備生日禮物同佈置比囡囡驚喜

今次我地呢個自製嘅Frozen主題staycation如果唔係有呢位演藝人員姐姐用心幫忙同安排,我地個schedule真係未必會咁perfect吖! 真係好多謝佢

感謝 ALCYAL
GSM DLH,香港迪士尼樂園酒店 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論回應日期:6 天前

尊貴的 ALCYAL,

您好!

非常感謝 閣下對香港迪士尼樂園的支持! 並十分感激您的寶貴時間分享入住感受。

感謝 閣下的五星評分! 很高興得知 閣下於本酒店之國賓廳有一個愉快、舒適的住宿體驗,盡享迪士尼獨特之禮遇及服務,與至愛享受有一個愉快、舒適及難忘的迪士尼旅程。非常感謝 閣下鼓勵的分享,這定必能提昇我們的團隊精神,謝謝!

2 週前的評論 透過行動裝置

我們入住的是國賓房,登記入住的地方是與眾不同的,例如可以坐著等待職員登記代替排隊,也有安排特定時間讓我們跟Minnie拍照,我們感到賓至如歸呢!

住宿日期:2022年8月
感謝 ElaineTraveller1111
GSM DLH,香港迪士尼樂園酒店 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論回應日期:2 週前

尊貴的 ElaineTraveller1111,

感謝 閣下入住香港迪士尼樂園酒店,並十分感激您的寶貴時間分享入住感受及提供相關意見。

我們團體非常高興得知 閣下 於本酒店之國賓廳有一個愉快、舒適的住宿體驗,盡享迪士尼獨特之禮遇及服務。閣下鼓勵的分享,定必能提昇我們的團隊精神。

2 週前的評論

訂了2間國賓廳客房,整體都很滿意,接待人員親切有禮,國賓廳餐廳除了早餐和黃昏餐飲時間要預約,其他時間可以隨時出入,十分方便。
不滿的是房間景觀,本來以為有海景或園景,結果2間房都是對著酒店大門口,看到馬路,私隱度差。

感謝 Yeung2022

尊貴的 Yeung2022,

謝謝 閣下提供有關房間景觀的意見,為 閣下帶來的不便,我們深表歉意。

我們衷心希望您的重遊, 再次享受一個非常愉快的住宿體驗!

4 週前的評論 透過行動裝置

一家人一行八人,玩得好開心嘅兩天,book了兩間國賓廳!汽水,樽裝水都是隨便拿的,有餐前小食,爆谷,餅乾都是可以給我們吃!還有國賓廳嘅早餐很好吃

感謝 SilviaHo0905
GSM DLH,香港迪士尼樂園酒店 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論回應日期:4 週前

尊貴的 SilviaHo0905,

非常感謝 閣下的五星評分!

很高興得知 閣下於本酒店之國賓廳有一個愉快、舒適的住宿體驗,盡享迪士尼獨特之禮遇及服務。非常感謝 閣下鼓勵的分享,這定必能提昇我們的團隊精神,謝謝!

4 週前的評論

bf 同我慶祝生日, book 迪迪尼酒店,平日都超多人,lobby好靚好夢幻。上到房有迪迪尼主題嘅生日佈置,應該係bf+錢整嘅服務。係露台房,勁正。想游水所以落泳池問,好full,所以上房hea到夜晚算。Dinner buffet 都幾多嘢食,但又唔算高質,都多情侶嚟haha 食完同Donald,Daisy影相,同佢地隔勁遠。。。搞到佢地好似背景板。。。明嘅疫情問題,無奈得嚟又有啲搞笑。第二朝早餐係食set,都唔差。
本身諗住CO可以入園玩,因為門飛買咗又online book埋入場,可惜撞正打風。。。十月仲打風。。。幾掃興

住宿日期:2021年10月
    • 舒適度
1  感謝 KatyYeung0604

尊貴的 KatyYeung0604,

很高興得知 閣下在生日禮遇之整體安排上有一個滿意的體驗,盡享迪士尼獨特之禮遇及服務!

我們團體十分感激 閣下能體諒於疫情下所需之社交距離安排。謝謝!

我們非常期待能在不久的將來再次歡迎您,讓我們再次為您度身打造一個全新及非常愉快的奇妙假期!