“香港特式的粉麵店”

香港仔南記粉麵 (銅鑼灣店)
香港排名第268 (共 11,582 間餐廳)
周圍地區: 灣仔/銅鑼灣
周圍地區: 灣仔/銅鑼灣
2018年4月28日的評論

銅鑼灣平價之選, 又快又好味, 最喜款他們的春卷, 在其他地方真的吃不到, 而且現在越來越多新款代推出, 炸魚片頭很好味, 值得一試

感謝 Wing Y

2018年4月23日的評論 透過行動裝置

平時都係食小鍋米線,今次見到有餐,招牌河+即炸片頭,即刻試試。平時的南記春卷梗係一流,估唔到個片頭仲正,必試!

感謝 OnAir619829
    2018年4月7日的評論 透過行動裝置

銅鑼灣黎講,南記算係又抵又好食,最鍾意食招牌春卷同埋腩肉,不過午餐下午茶時間真係好多人,預返都要排20分鐘

感謝 Tszyannes
    2018年4月7日的評論

香港仔南記粉麵一向很受歡迎,午飯時間大排長龍。因為價錢經濟而且味道不錯,同事間大受歡迎。必吃小鍋米線及最喜愛魚肉春卷。

感謝 KWEHRH
    2018年4月5日的評論 透過行動裝置

香港仔南記粉麵真係代表香港精神,用創新去轉變舊式產業。招牌春卷真係好正好足料,未食過真的要試,別都找不到這春卷!

感謝 MikeC702

去過香港仔南記粉麵 (銅鑼灣店)嗎? 請分享您的經驗!